M
motylek1135
Gość
MAMA mi właśnie też cały dzień net muli. Na szczęście możliwie. Jak tam dzieciaczki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem wiem kochana jesteś i stradznie nie dziękuje za kciuki - zeby nie zapeszycmarylka głod to dobry znakszkoda tylko, że klientów brak... ale może jeszcze zaczną sie schodzić... Maryla ja tak za Ciebie kciukasy trzymam w tym cyklu... mam nadziję, że niezaleznie od tego czy test zrobisz jutro czy w sobote to wyjdą Ci piekne kreski
życzę Ci tego z całego serducha
i wierze, że juz Ci sie udało... tak jak Ci już pisałam ja Ciebie chce mieć na LUTY 2011 bo widziałam, że i sorbuś i wisienka też do lutego przypisane... będzie dobrze trzeba mieć nadzieje i pozytywne myśli a co Ci podpowida Twoja kobieca intuicja??
dziewczyny tylko nie pomyślcie, że za inne kcuków nie trzymam bo za każdą staraczke trzymam i pozytywnie o niej myśle...![]()
tobie też nie dziękuje żeby nie zapeszyćMArylka mam nadzieję, że jesteś w upragnionej ciąży. Wciąż trzymam kciukasy mocno za Ciebie![]()
. Miejmy nadzieje że te leki mu pomogą.