reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marylka głod to dobry znak :) szkoda tylko, że klientów brak... ale może jeszcze zaczną sie schodzić... Maryla ja tak za Ciebie kciukasy trzymam w tym cyklu... mam nadziję, że niezaleznie od tego czy test zrobisz jutro czy w sobote to wyjdą Ci piekne kreski :) życzę Ci tego z całego serducha :) i wierze, że juz Ci sie udało... tak jak Ci już pisałam ja Ciebie chce mieć na LUTY 2011 bo widziałam, że i sorbuś i wisienka też do lutego przypisane... będzie dobrze trzeba mieć nadzieje i pozytywne myśli a co Ci podpowida Twoja kobieca intuicja??

dziewczyny tylko nie pomyślcie, że za inne kcuków nie trzymam bo za każdą staraczke trzymam i pozytywnie o niej myśle... :)
wiem wiem kochana jesteś i stradznie nie dziękuje za kciuki - zeby nie zapeszyc :):):):):) i tez bym bardzo mocno chciała być lutówką :) a co do mojej intuicji to nie moge na nią liczyć bo mi głupieje a poza tym mi sie raczej ona nie sprawdza :( wczesniej byłam pewna że nic z tego a teraz mam poprostu dużą nadzieje ze jednak sie udało no i nie wiem ale jak tak dalej pójdzie to chyba coś zamówie :(

MArylka mam nadzieję, że jesteś w upragnionej ciąży. Wciąż trzymam kciukasy mocno za Ciebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tobie też nie dziękuje żeby nie zapeszyć

jesteście kochane dziewczyny moje wy misaczki a macie po buziaku

MOTYLEK- a dziekuje:tak:dzieci OK,teraz polozylam Domisia na drzemke,choc juz od 3 tyg.Go nie kladlam,ale dzis w nocy kiepsko spal i wole,zeby sobie odpocząl,ale gada i gada i nie wiem czy zaśnie a poza tym kaszle:-(a Zuza w przedszkolu.

MARYLKA- [FONT=&quot]
a095.gif

MARAN-CZEŚĆ[/FONT] [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
zupkę mam ugotowaną brokułowa
czekam aż mi się wywiruje pranie, pójdę je wywiesić na balkon i się położę na drzemkę. oczy mnie tak szczypią i padnięta jakaś jestem. może drzemka mnie wzmocni. obym potem w nocy zasnęła

no to uciekam. buziaki dziewczynki. może wieczorkiem jeszcze wpadnę

MAMA niech sobie pośpi. Miał ciezką noc:tak: . Miejmy nadzieje że te leki mu pomogą.

MARAN lec. Smacznego
g020.gif

reklama
jestem z kawusia, szukam na necie oprogramowania do aparau i za cholere...

Dorotka
Szczerze powiem ze dziwie sie ze Ty tutaj (chociaz milo;-))
Jak sie nie myle to my na wrzesniu sie poznalysmy albo na staraczkach 2010? A moze i tu i tu:-)

Na wrzesien jeszcze czasem zagladam i brzusie podgladam:tak:

Bunia,Badylinka, ja zawsze wiedzialam ze Wy nienormalne jestescie

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry