Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najważniejsze, żeby szef nie dowiedział się od kogoś. Bo by była kicha
Nie wszystkie skróty jeszcze rozumiem. Co to znaczy "L"?
Trudno, najwyżej się troche spóźnimy. Więc niedługo będę lecieć, ale jeszcze chwilkę z wami zostanę.
MARYLKA- n znajdzie sbie zawsze zajecieoj mamam ale ten Domi to ma pomysły i zawsze sobie chłop zajęcie znajdzie - chyba po mamusi to ma![]()
ale od 5 min cisza wiec moze,moze...zaraz pojde zobaczyc
MOTYLEK- ja w tym cyklu na pewno dostane @ bo mialam monitoring i niestety nic nie daly te hormony ktore bralam ,teraz p tej @ bire inne i licze,ze pmogaMAMA no to chyba raczej nieTestujemy prawie w tym samym czasie z tego co pamiętam. Czujesz już cos?

czekamy razem z Toba i &&&&&&&&&&& zacisniete i prosze myslec pozytywnie:-):-)Cześć ponownie,
Gratulacje z okazji narodzin nowej przyszłej forumowiczki :-)
I dla świeżo upieczonych rodziców:-)
Trochę się obrobiłam z robotką, usiedzieć już nie mogę :/
Oj-tak bym już chciała ten wynik-i oczywiście powyżej 5!!!
Nie wiem czemu-ale jestem szczęśliwa jakby mi kto do kieszeni napluł :-)
Oby to moje szczescie nie skończyło się po 18-tfu tfu-ale znając moje sczęscie-to tak będzie??:-(
A może zafasolkowane też tak miały-uśmiech od ucha do ucha nie wiedzieć dlaczego??

Agatek mam nadzieje że betka będzie mega wysoka
a u mnie tak duszno jak nie wiem chyba w nocy burza będzie ale jest masakra i przez tą duchote ludzi nie ma
a ja ciągle sprawdzam czy @ jest czy jej nie ma bo ciągle mi sie zdaje że juz przyszła bo mam tak wilgotno w majtach jak nie wiemnigdy tak nie miałam tylko wkładki zmieniam ehhhhhhhhhhhhhhhhh oby do soboty ale mam ulge jak widze że @ nie ma ciekawe na jak długo tylko
![]()

Właśnie, na lato ciąża zaplanowana a tu taki skwar. Ale jakoś sobie damy rade. Bo jak nie my to kto?
To straszne co mówisz