reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To mam nadzieję że szybko się sprawa wyjaśni i nie będziesz miała żadnych nieprzyjemności. Ty się śmiej - ostatnio skończywszy jeden projekt dostał od doktorka kasę - ja sobie siedziałam przy kompie a ten mi w zębach pieniądze przynosi :-D Myślałam ze padnę :-D Kochane zwierzątko :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam - chciałbym zapisać się do grona starających się :) - tak od sierpnia września - póki co jestem po operacji, która umożliwi mi donoszenie ciąży - jak tylko wrócę do formy rozpoczynamy!!!

motylek - my też ale ja mam swoja kartę a M swoją :tak: A ja prócz tego mam swoje osobne konto do którego M nie ma dostępu :-D Tamto jest moje :-D

graffa - witaj - a co to za operację miałaś?

SOL a my stwierdziliśmy, ze ja zaraz karte zgubie. Bo ja jestem do tego zdolna:-D I mamy jedną.

Ja swoją zgubiłam jak mieszkaliśmy jeszcze z teściami i nic się nie stało - zastrzegłam ją szybciutko i wyrobili mi nową i jest ok :-D

SOL ale nam się nie chce tego wszystkiego załatwiać. Mamy 1 i jest ok. Każdy zna pin i każdy z niej korzysta.

dziewczyny co moze być przyczyną braku okresu? już 43 dzień a wredoty nie ma gin na usg fasolki nie widział a mnie denerwuje to czekanie...

reklama
Mama robilam...
Wielgasna, grubasna, jedna krecha:-(
Testa robilam o 5 nad ranem jak siku musialam wstac...:dry:

Malapralinko ja bym jeszcze poczekala,dopoki @ nie przyjdzie nadzieja jest zawsze
trzymam kciuki kochanie za Ciebie bardzo mocno

Wisienka sto lat

Szczesliwa tym snem sie nie przejmuj,takie sny na odwrot sie interpretuje,a dzidzia pod serduchem rosnie

milego dnia dziewczyny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry