reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Net mi sie tnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MALAPRALINKA jak to go obcinali??:confused:

BUNIA nie odpowiedziałaś mi na moje pytanie "skąd masz takie fajne emotki?" :tak: Albo odpowiedziałaś, a ja nie zauważyłam. Wybacz.

A ja sobie siedzę na tarasie, przy kawce. Słonko grzeje. Żyć nie umierać.:-)

reklama
No do fryzjera idziemy bo ?On to taki kudlcz jest, mieszaniec z terierkiem...
Wyjatkowy Futrzak i raz ze jemu goraco a dwa te potwory (czyt. kleszcze) jak juz sie zaplataja w siersc to sie nie wytrzepia...

Lece sie ubierac bo za pol godziny tata bedzie a ja jesszcze w lozku w koszuli, kawke, sniadanko mialam do lozka to nie chcialo sie wychodzic

Tymczasem milego dzionka, przyjde potem z fotami mojego Łobuziaka malego

uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzis o 4.40 ważąc 2770g i mierząc 51 cm przyszla na świat drobniutka i slodziutka Natalka!!!!!
KPI z mężem są przeszczęśliwi!!!!

KASIU TO DLA WAS
[FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]
Kpi - gratulacje Natalko - STO LAT
0002020B.gif

Dziewczyny dziś nasza Wisieńka ma urodziny:))

Wisieńko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:))
TN_k129.JPG
Wisieńko - wszystkiego najlepszego :-D I bidulo żeby szybko ci wymioty przeszły :tak:
0002020B.gif

maryla - co ty tam przeskrobałaś?
mama - prześlij KPI gratki od naszej czwóreczki :tak:
motylek - my wróciliśmy właśnie z bazar bo chciałam sobie spodnie letnie kupić a tu dupa i nie czynne dzisiaj :-( Za to dostałam lody Nesquika i sobie podjadam :-D
Szczęśliwa - no to teraz się zaczną durne sny, paranoje i wiesz co? To normalne :-) Matki w snach wyrażają swoje obawy - czasami staje się to męczące ale po czasie mija :tak: Zazwyczaj jak dziecko 30 skończy :-p Kochana - będziesz matką - to normalne że się boisz :tak: Ale jak nie chcesz mieć takich koszmarów to świadomie przed snem się wyciszaj :tak:

Idę sobie w coś pograć bo nic do roboty nie ma :-p

Dzieki dziewczyny
Jestescie niezastapione

Nadzieje oczywiscie jescze mam, bo mimo jednej krechy nadzieja sie tli, bo tak naprawde nie wiem kied @ mam sie spodziewac po tabletkach. Nie wiem czy pryjdzie jutro czy za 5 dni..
Poprzednio test mi wyszedl w 33dc...
Ale te cycuchy...
Jak nie teraz to w przyszlym sie uda, wkoncu juz testy owulacyjne tez bede miala:-)
Chociaz powiem Wam ze w tym cyklu dokladnie wiedzialam kiedy wypadla owu...

Toffika
ja czytalam ze owu te sie tak moze objawiac- plamieniami wlasnie

no właśnie pralinka trzeba mieć nadzieje bo puki @ nie przyszła to jeszcze nic straconego :) mi przeczucie mówi że nic z tego ale puki @ nie mam to jest nadzieja i oby nie przyszła ani do mnie ani do Ciebie :)

MALAPRALINKA Już rozumiem:tak: Myślałam o czym innym:-D My mamy zamiar sobie kupić pieska shih-tzu, bo one nie uczulają, a Artur ma alergie na sierść. Do kota sie nie dotyka:-D

SOL Dobry i Nesquik :tak: Jejku, jak ja bym sobie loda zjadła... Ale wszystkie pieniądze na koncie a Artur do pracy poszedł i karte ze sobą wziął. :wściekła/y: Zadzwonie do niego, żeby kupił jakieś lody jak będzie wracał.

a ja tez mam dwie kreseczki! I o! Na owulacyjnym co prawda ale miło popatrzec przynajmniej na takie:)) No i to oczywiście ćwiczenie patrzenia na dwie na ciążowym:-D

no to trzymam kciuki za || na ciążowym!!

jak mi tak duszno to mam nadzieję, że jednak zafasolkowana bo jak nie fasolka, to znaczy że dzieje się coś nieciekawego i muszę iść do lekarza-będziemy mogli też wkońcu kupić sobie dom

NIE BUCZ BABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeroooooooona sam ranek a ta już sapie......

a ja mam przeczucie, że znowu mi się nie udało

no pojade na to Twoje zadupie, znajdę i natrzaskom w ten durny dekiel!!!!

cześć :-)
ja tylko na chwilkę-napisać Wam chciałam że właśnie wróciłam z pobrania krwi. Koło 18 mam dzwonić i miła pani poda mi wynik betki. Trzymajcie kciuki. Ja też mocno trzymam :-)

oooooo Agatko widzę że jednak mnie posłuchałaś ^^
no to trzymam kciukasy za wysoooką betę!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kurcze ja juz sie nie moge doczekać kiedy zrobie testa ale tyle wytrzymałam to do soboty też wytrzymam :):)

poczekasz poczeeeekasz :*
jeszcze tylko jeden dzień :)
kciuki mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

biedna :(

uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzis o 4.40 ważąc 2770g i mierząc 51 cm przyszla na świat drobniutka i slodziutka Natalka!!!!!
KPI z mężem są przeszczęśliwi!!!!

KASIU TO DLA WAS
[FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
Dzielna mamuśko! :*
Natalko, dziewczynko o NAJPIĘKNIEJSZYM imieniu na świecie :>
Witaj! ^^

oczywiście dla Ciebie Wisienko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!
będzie jakaś imprezka? :>

mała - tak jak piszą dziewczyny, póki nie ma @ - jest nadzieja!!!!
a jak się okaże że to nie to, to marzec też jest pięknym miesiącem ^^

Witam wszystkie dziewczynki które już wstały :)
ja dzisiaj w zasadzie to umieram... smarcze, łzawią mi oczy, pokaszluje...
ja wiem że wczoraj sorbuś mi pisała żeby olać temperatury ale dzisiaj znowu skoczyło na 36.8

Ostatnia edycja:
Głupia mucha mi do domu wpadła, taka wielka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekajcie, wezme szmatkę i pokaże gdzie jej miejsce:-D

Dziewczyny, zmykam do sklepu po jakieś ciasteczka do kawki. 5 zł. mi zostało:-) Znalazłam w kurtce. Zatłuke tego mojego męża że mi kasy nie zostawił:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol..... dzieki wielkie staram sie wyciszać przed snem słuchajac spokojnej muzyczki ..... a w co grasz ??
Ja uwielbiam grać w pleja ostatniooo jak mnie wciągło Resident Evil IV to szok nie potrafiłam odejsc :):):) teraz szukam sobie WolfStein return of castle ale nie wiem czy znajde ...... na allegro nie znalazłam niestety ...... a mam tylko na kompa a to nie to samo ....

motylek - słabo sobie męża wytresowałaś :-p mój zaraz po ślubie dorobił mi drugą kartę do konta :-D A on do mojego drugiego nie ma dostępu :-p :-D

Pranie powieszone i nudzi mi się okrutnie :dry:

Szczęśliwa - a w L2 tnę :-p Małż mnie zaraził na początku naszej znajomości i jakoś tak zostało :-D

reklama
sol no ja nic nie przeskrobałam ja tam dobra dziołcha jestem dałam komuś kredyt i ktos nie spłaca i mnie ciągną teraz na komisariat masakra co ???? ja tam tyle dawałam kredytów że nie pamiętam zresztą to było ponad rok temu a może nawet dłużej zalezy kiedy wzieli ten kredyt ja nawet nie wiem o kogo chodzi ehhh masakra człowiek już tam nie pracuje a tu go ciągają no ale co zrobić :(

hahaha sol ja mam tak samo ja jeszcze przed ślubem miałam dostęp do konta k a on do mojego do tej pory nie ma :):) zresztą i tak mi sam oddaje wypłate i jak coś chce to mówi żeby mu dac albo kupić :) i że do końca m-ca ma mi starczyć :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry