reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kochane nie mam siły Was nadrabiac więc jak wydażyło sie coś ważnego to bardzo prosze o info

ja mam okropny dzień dziś
@ przyszła z samego rana jak w zegarku tak samo jak ostatnio i przedostatnio wściekła jestem strasznie i jakaś taka podłamana i strasznie wkurwiona na siebie po huja ja brałam tyle lat te tabletki jak i tak w ciąże nie moge zajść nie zdziwiła bym gdyby one miały wpływ na to że teraz nie moge zajść na dodatek leci ze mnie jak z kranu i od rana warcze już zdążyłam sie popstrykac z K mam chote i nic nie pamiętać i spać

reklama
sorbek - nie wiem sama, niby tak, ale ani biegunki, ani wymiotów, jedynie mdłości, no i jelita i żołądek mi sie tak spinają, ze aż je widac jak się wybrzuszają pod skórą ... masakra, mam już dość ! Z dzieci nici w tym miesiącu !

Marylka nie łam się! jeszcz będzie dobrze! A po tabsach czasem trzeba trochę czasu! Ja mam kumpelkę która brała z 10 lat i po ok 7-8 miesiącach od odstawienie zaszła! Nie starali się tylko odstawila i się nei zabezpieczali:) I samo wyszło!
Ale doskonale wiem jak to jest:(( Pocieszające jest tylko to że takie nastroje przechodzą:) Za jakiś czas znowu będzie dobrze:)

marylka nie martw sie kochana - strzel se piwko - wyluzuj sie - pomysl jakie beziesz miaął fajne towarzystwo na marcóweczkach :tak:

Sol - kuźwa dziewczyno zadziwiasz mnie każdym postem - nie miaąłś lekko z tymi ciążami i porodem :( - ale silna babka z ciebie i to najważniejsze ze jesteś pozytywnie nastawiona za każdym razem

no ja do odwaznyc nie naleze wiec jakby mi obok kogos reanimowali czy bym uslyszala ze pytaja o chrzest dziecka... jezu... teraz mi ciarki przechodza, a na mliejscu bym na 100% wpadla w histerie!!!

ja nietstey nie mam polskiej tv :( a taki program bm sobie obejrzala troszke w tle, szykujac sie do wyjscia ( nie ma mnie od 10 do 17) jade do biblioteki popchna troce prace magisterska :)

marylka : glowa od gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wszytsko przechodzi od tak! hop siup!
ja z poldusiem nie robilam testow owulacyjnych, z pierwsza pwoeidzielismly sobie keidy bedzie to bedzie :) zajelo 4 m-ce!
a z 2 mysle ze ebde robila, bo biorac pod uwage ze chce rodzic pod konic 2011 jak sie poslizne, to zmienie rocznik! a nie hcialabym zeby rocznikiem byly miedzy dziecmi a 4 lata roznicy! no ale jak sie nie uda zaplanowac planningu jak na wizyte u lekarza, no to zadowloe sie pocczatkiem 2012 ( powiedmzy od marca w gore! :)

naga - BIEGIEM DO LEKARZA!! Nie uważasz że lepiej teraz się przełamać i pochorować trochę niż potem leżeć po szpitalach nie wiadomo jak długo????

marylko - :( przykro mi... ale marzec też jest dobrym miesiącem...
a co do tabletek - też brałam i też się zastanawiam czy to nie będzie miało wpływu.... jak długo brałaś tabsy?

Sol monia i Sorbuś dzięki za wsparcie i pocieszenie wiem wiem marzec terz fajny ale jak w zeszłym miesiącu zbytnio sie tym nie przejełam tak tym razem mam załamke i zastanawiam sie czy wogule sie uda

ale dziękuje wszystkim za wsparcie i słowa otuchy

a wogule u nas wczoraj był tki grad i nie przesadzam grad był wielkości piłek do golfa i ludziom szyby w domach powybijało i samochody też mają wgniecenia nam tylko ogrudek pokiereszowało i zbiło 1/4 dachu w szklarni a ja wracałam z pracy w tym gracie naszczęście jak zaczeło poadac to byłam już blisko domu ale dobrze że miałam parasolke bo bym tyle razy w łep dostała że chyba bym nie wstała a tak to tylko po łydkach dostałam a teraz z siniakami chodze

reklama
witam sie i ja [FONT=&quot]
043.gif
[/FONT]
my dzis wyspani-leki podzialaly i Domi spal o wiele lepiej i przebudzil sie raz kolo 3 z atakiem kaszlu ,ale po chwili juz spal i ogolnie obudzilismy sie po 7
Zuza w przedszkolu a ja po drodze zajechalam do mechanika bo mi sie kontrlka abs palila i zalatwilam sprawe bo mi Tom wczoraj powiedzial ,ze jutro Jego firma organizuje 40 km za Poznaniem piknik rodzinny (zawsze tak jest w czerwcu co roku dla pracowników wyzszych stanowisk). nie wiem tylko jak w ta pogode wytrzymają dzieci????? [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]tam zawsze jest duuuuuzo jedzenia i napjow i piwka i zamki dumchane dla dzieci,konkursy i mase nagrod-ogolnie super tylko ostatnio jest tak gorąco...no nic pomyslimy

ja zaraz rozwieszam pranie, [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]poodkurzam [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT]i za godzinke wlatuje sąsiadka na kawke i pogaduchy [FONT=&quot]
n080.gif
[/FONT]

pozdrawiam Was wszystkie i zycze milutkiego dnia!!!! [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]