reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam pytanko... jak poród w jedynce? ... no dla mnie to chyba oczywiste , ze rodzi się samemu ( z mężem i położną) , nie wyobrażam sobie, że kilka dziewczyn rodzi obok siebie :baffled:... nie wiem jak to mam rozumieć :confused:

Monia - mówisz, że kanałowe bardzo boli? ... kurka ty mnie nie strasz, bo mnie to czeka buuuuuuuu :-(
z tymi testami to z tego co wiem muszą wyjść dwie bardzo bardzo mocne kreski, a jak są blade, tyle, że są to się to nie liczy.

reklama
Cześć kochane

jak tam samopoczucie ??

widze ze temat porodów na tapecie - hmm u nas jest nowy ordynator z czego sie baaardzo ciesze bo gdyby był tamten stary musiałabym rodzić z Krakowie
Ordynator to właśnie ten lekarz do którego czekam na wizyte - a udało mi sie przesunąć na 21 lipca także troche lepiej - 3 tyg wcześniej :-)
Lor- no u nas jest sala do porodów rodzinnych i taka zbiorowa własnie - tez sobie nie wyobrażam ale tak jest :zawstydzona/y:

Mama - jak Domiś ??

Wisienka cudny suwaczek :tak:

Marylka
jutro testujesz ?? ne moge sie doczekać - która jeszce jutro ??

Sol - kurka siwa co za patafian
wrrrrrrrrrrrrrrr brak słów dobrze ze z Karola sie wszystko ok skończyło

monia to dobrze ze ząbek nie bolał

Ostatnia edycja:
Ja mam pytanko... jak poród w jedynce? ... no dla mnie to chyba oczywiste , ze rodzi się samemu ( z mężem i położną) , nie wyobrażam sobie, że kilka dziewczyn rodzi obok siebie :baffled:... nie wiem jak to mam rozumieć :confused:

Monia - mówisz, że kanałowe bardzo boli? ... kurka ty mnie nie strasz, bo mnie to czeka buuuuuuuu :-(
z tymi testami to z tego co wiem muszą wyjść dwie bardzo bardzo mocne kreski, a jak są blade, tyle, że są to się to nie liczy.

Chyba bardziej chodzi o sale poporodową "jedynkę", bo tego jeszcze nie było, żeby kilka ciężarówek rodziło jedna obok drugiej, przynajmniej nie w szpitalu u nas...:szok:

A kanałówka się nie martw, teraz są taaaaaakie znieczulenia, że nic nie poczujesz ;-)

Lor ja nie wiem czy kanałowo bardzo boli bo nie pamiętam!! Tak słyszałam... I jak to usłyszałam to stwierdzilam że ja pewnie nie mialam nigdy:) No i jak się okazuje miałam:) Oznacza to że albo miałam porządne znieczulenia albo nei bolalo jakoś strasznie:)

U nas się rodzi w takich jakby boksach... nie wiem nie widziałam ale koleżanka opowiadała... I kilka kobiet na raz:( ale to wielkie chyba bo jak pisałam nigdy nie mialam styczności z porodówkami u nas. Jeszcze:)

Mi od 4 dni wychodzą dwie grube krechy...

Ostatnia edycja:
Mi od 4 dni wychodzą dwie grube krechy...

jak to i ty tak spokojnie i po cichutku o tym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????

gratulacje !!!!!!!!!!!

ewelina u nas w szpitalu tak niestety jest jak nie wybierzesz porodu rodzinnego

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki
A ja juz 3 dzien z kolei czuje się zle, nic nie przechodzi, jelita bola coraz bardziej, żołądek tez, juz widzę, ze schudłam, nie wiem czy nie wybiore sie dzis do gastrologa...:-(

nagapalma a moze do apteki po test a my będziemy kciuki trzymac :tak:

ewelina - łózka sa oddzielone taki ściankami tylko - ale jak jest nie wiem bo ja rodziłam na rodzinnej - byłam tam tylko dane podac ale nikt akurat nie rodził ;-)

hej hej dzień dobry umieeeeeeeeram dalej
w zasadzie wczoraj po amolu było cudnie... wygrzało mi wszystko co się dało, rano obudziłam się z bolącym gardłem ale czystym nosem :) ale już po pół godzinie było wszystko jak wczoraj.... smarcze, łzawię i kicham...
sorbuś - mnie się wydaje że moni chodziło o testy owu ^^
Lor - kanałowe boli ale tylko w kilku momentach. Bo pani musi Ci np zmierzyć długość kanału i ten moment boli. Nie ma się co bać!! :D

ja muszę jechać dzisiaj do mamy do pracy bo sobie nie wzięła jakichś dokumentów.... ==" masakra... nie dadzą człowiekowi pochorować spokojnie :/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry