M
motylek1135
Gość
To ja tez ide lulu, papa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Śmieszny człek
Karola jak ta malowana lala się dzisiaj wystroiła, wzięła lalę bo dzisiaj dzień zabawki i poszła z okularami przeciwsłonecznymi jak panna do przedszkola
A ja zaraz zjem śniadanie i biorę się za sprzątanie 
I nie płaciłam nic ale w dwie godziny po porodzie pojechałam na zwykłą salę poporodową, a że miałam farta to od 10 do 18 byłam na niej sama
O 18 dołożyli mi Anię a następnego dnia osobę którą żałuję ze poznałam ale spoko
Ogólnie nie narzekałam
Co chwila mnie ktoś odwiedzał, Marcin spędzał ze mną dużo czasu i nie było żadnego problemu
Teraz też mam zamiar tak się umówić że rodzę na jedynce a idę na zwykłą, bo tam przynajmniej jest do kogo wieczorem gębę otworzyć 

Boze... A w PL sie palci za porod rodzinny???????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!

Witam wszytskie panie
Podpinam się pod temat, pragnąc zostać mamusią w przyszłym roku. Jak narazie próbowaliśmy pierwszy raz na początku czerwca, teraz czekam na okres i mam nadzieję, że już go nie będzie;-) Biorę luteinę, bo miałam nieregularne @ po odstawieniu pigułek no i zobaczymy co z tego wyniknie.
A czy Wam udało się zajść w ciążę odrazu przy pierwszych staraniach?
Zajrzę tu jutro, teraz czas spać
Dobranoc wszytskim!
Kolorowych snów

Witam wszytskie panie
Podpinam się pod temat, pragnąc zostać mamusią w przyszłym roku. Jak narazie próbowaliśmy pierwszy raz na początku czerwca, teraz czekam na okres i mam nadzieję, że już go nie będzie;-) Biorę luteinę, bo miałam nieregularne @ po odstawieniu pigułek no i zobaczymy co z tego wyniknie.
A czy Wam udało się zajść w ciążę odrazu przy pierwszych staraniach?
Zajrzę tu jutro, teraz czas spać
Dobranoc wszytskim!
Kolorowych snów
Powodzenia!
Pozdrówka.