M
motylek1135
Gość
Sol no niezapomniana akcja. Mam nadzieje, że już wiecej takiej akcji z nim nie było. Nie dziwie ci się, ja to bym go odszukała i
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie słyszałam żeby pracował w Kielcach i to najważniejsze a na "znanylekarz.pl" zrobiłam mu tak śliczną cenzurkę że aż miło 

Sol no i dobrzeaga wiem tyle że dostał wilczy bilet i nie wiem czy pracuje gdzieś w zawodzie ale wiem że nieźle mu nabruździłam w życiorysieNie słyszałam żeby pracował w Kielcach i to najważniejsze a na "znanylekarz.pl" zrobiłam mu tak śliczną cenzurkę że aż miło
Dobranoc wszystkim![]()
ja Alicje rodziłam tu w Irlandii i chwale sobie ich słuzbe zdrowia przynajmniej w kwestii porodów... no a jeśli chodzi o wyjście ze szpitala po porodzie to ja wyszłam na drugą dobę bo mnie zapytali czy chce zostać jeszcze czy chce wracać do domu no i ja chciałam do domu wracać, tylko, że my mielismy problemy z Alą i i tak wróciliśmy do szpitala tego samego dnia co wyszliśmy bo Ala miała podejrzenie bakterii we krwi i... duzo by pisać co przeszliśmy, ale wszystko skończyło sie dobrze, a poród super wspominam, mili mudzie, znieczulenie zewnątrzoponowe na prośbe, wszystko super, jak chcieli coś zrobić to pytali czy będą mogli... ja sobie chwale bo jak dziewczyny z lutego 2009 opisywały swoje porody to uwazam, że miały dużo gorsze warunki i podejście polskich położnych i lekarzy miało duzo do zyczenia więc ja myśle, że to też zalezy gdzie sie trafi... no i mąż ze mną rodził - to tu normalne, że poród jest rodzinny i nic sie za to nie płaci...
Boze... A w PL sie palci za porod rodzinny???????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!