reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka model pierwsza klasa a fotograf profesjonalista. Przepiekne zdjęcie a jakie kolory:-)
neta gratuluję! Nie dwenerwuj się wszystko będzie dobrze, ja tez przed pierwszą wizytą i po przebojach z testami i innym ginem.

Agusia a synek z fotki to ten sam co na pasku?? Bo duzy jest

Na prawdę współczuję tak wysokiej temperatury :szok:

Tak Alan to ten sam co jest na pasku :-D:tak:

reklama
Cześć! uuuuuuuuf dopiero co usiadłam na pupie... z siostrzeńcem już się pożegnałam, strasznie jest mi zawsze żal jak wraca do UK :-(

Ide nadrobić co tam popisałyście przez cały dzień
;-)

Agusia nie wiem, moze sie nie znam bo nie mam dzieci ale powiedzialabym ze starszy jest;-)
Fajny chlopak;-)

Dzisiaj musze jescze szafe przetrzepac i wyciagnac jakies ciuszki na jutrzejsza i niedzielna impreze..
Problem w tym ze nie mam za bardzo co...
Jeszcze nie kupilam letnich ciuszkow w swoim nowym rozmiarze:dry:
Caly dzien sie tym stresuje a musialam csekac az sie chlodniej zrobi bo jak zaczne wyiagac o i przymierzac trzeba bedzie

Ostatnia edycja:
neta gratuluje serdecznie :)
scooby84 odnośnie latania samolotem to najbezpieczniejszy jest drugi trymestr w pierwszym i trzecim lekarze odradzają...
witam wszystkie wieczornie :)

ja się muszę pożegnac bo po prostu zasypiam. Mam nadzieje, ze jutro obudzę się jak człowiek o 10 tej.I jutro będe do zycia Szczypaweczki dla was i chłodek na senek.

Kur,..... cze
Zaraz cos mnie wezmie!!!!
Na chrome nie mialam zadnych problemow a na explorerze juz nie wiem ktory raz mi posta wpierniczylo

Agusia nie masz za co dziekowac taka prawda;-)

A jeslu chodzi o wielkosc to chlopak dobrze jak wyrosniety;-)
Moj Maz ma brata, jak Go poznalam ponad 8 lat temu to brat mial 6 lat.
Od tego czasu wiele sie nie zmienil...

reklama
neta gratuluje serdecznie :)
scooby84 odnośnie latania samolotem to najbezpieczniejszy jest drugi trymestr w pierwszym i trzecim lekarze odradzają...
witam wszystkie wieczornie :)

dokladnie , lepiej unikac poczatku i konca ciazy. a w ogole od 27-28 tyg ( w zaleznosci od linii) to juz nawet nie kaceptuja kobiet na pokladzie, boja sie porodu :)
ja lecialam 11 godzin w 4 ym mieisacu i bylo okropnie, plecy i nogi mi siedaly, a w amerykanskich liniach nie ma zartow i razej nie pozwala sie na soacerki po korytarzu nawet jak jest lot ok. a w 5 mc-u lecialam 2 godiznki do polski i bardzo dobrze wspominam, dali mi nawet miejsce w pierwszym rzedzie, gdzie jest duzo miejsca na wyciagniecie nog a gdzie normalnie sie nie siada. to byl moj najlepszy lot w zyciu hehehehe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry