S
Sol
Gość
marry-beth - zobacz sobie na stronce w moim podpisie która kiedy testuje :-)
Ja spadam pod prysznic bo jutro na basen muszę ładnie wyglądać
Ja spadam pod prysznic bo jutro na basen muszę ładnie wyglądać

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A po za tym ty robisz jutro test z II więc co ci będę suwaka do testu robiła 

Więc średnio - 36-dniowe cykle - jeśli wypośrodkowanie ma w ogóle sens... Bladego pojęcia nie mam kiedy może być w tym cyklu owulacja. Między 16 a 30.06., ale rozpiętość tak duża, że szok! 

Ale szkoda, że nie mogę się podczepić pod te suwaczki testujących, bo nawet nie wiem, kiedy testować tak dokładnie...
bo coś mi źle dane podałaś i ci się suwaczek przekręcił i był niezgodny z tym co masz więc usuwałam te których dziewczyny nie pilnowałyA po za tym ty robisz jutro test z II więc co ci będę suwaka do testu robiła
![]()

też chciałam Karoli takie fajne zasłonki kupić bo też ma firankę z Kubusiem i niestety nie mogę :-( Niestety zasłonki zbierają za dużo kurzu a ja alergik :-(

).Sol smacznego ;-)aga - nie śpię - jem kolacjęteż chciałam Karoli takie fajne zasłonki kupić bo też ma firankę z Kubusiem i niestety nie mogę :-( Niestety zasłonki zbierają za dużo kurzu a ja alergik :-(
Co prawda firanki są jasne żółto-zielone,zielonego jest mało ale i tak myślę że polepszy to wygląd pokoju Alana,Ściany są w kolorze kawy z mlekiem więc muszę coś zmienić aby pokój nie był taki smutny.
Ostatnio nie chce ze mną spędzać czasu bo mama nie chce jej brać na rączki już i chyba się na mnie obraziła
A na alergię nie narzekam - po 15 latach można się przyzwyczaić 
Jest tylko małe ale - oni mieszkają przy wale i mają w wakacje plagi komarów a trochę się boję o Karolę więc może prędzej na jesieni jak już się obronię to pojadę jako inżynier