reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamo przed chwilką doczytałam zakręcona jestem moja @ poszła już w środę lub w czwartek nie pamiętam dokładnie pierwsze starania już były:zawstydzona/y: i potem testujemy razem bo ja jak coś będę dopiero testować w 40 dniu cyklu
Isana witaj
IWONKA- no to testowac bedziemy prawie razem bo ja jeszcze przed @ czykle mam tak 28 dniowe a chce testowac w 30d.cyklu(jak wytrzymam) fajnie,ze juz zaczeliscie starania!!!

ISANA- witam

WISIEŃKA- moj Tomi wlaczyl dzis jakis mecz ,ale chyba nie ogladal bo glowa pol meczu skierowana na podloge a Tom chyba tez woli ,zeby dzieci nie bylo na pogrzebie-jakis czas pozniej pjdziemy z kwiatami i do dziadka i do babci

AGNIESZKA- smacznego -moje juz wykąpane i zasypiają

AGNIESZKO smacznego:-)

MAMA ty musisz się spieszyć z tą ciążą, bo pamiętaj ze dzieciom Rysia obiecałaś:-D

jakaś taka otumianiona jestem- i ciągle ziewam, a wczoraj przespałam prawie 3 godziny, a jak położyłam się spać o 22 to spałam do 8 rano no i teraz najchętniej bym spać poszła. i jak się tu nie nakręcać?
ja nie wiem jak do wtorku się wstrzymam- żeby mi tylko jutro nie odbiło i żebym sie nie poddała muszę przełamać siłę woli, bo ciągle mi w głowie siedzi że jakbym dzień przed @ zrobiła teściora to może jakiś choćby cień drugiej kreski się pojawił. ale na przygodach wisienki i sorbuś wiem, że lepiej poczekać..

w sumie- jeśli @ ma przyjść to i tak małpa przylezie. poczekam do wtorku. muszę się czymś zająć z rana

MOTYLEK- no pamietam o Rysiu i licze ,ze sie uda chc teraz Zuze tylko o Hani wspomina [FONT=&quot]
u010.gif
[/FONT]

BUNIA to dobre ćwiczenie silnej woli:-D

MAMA no to zobaczymy czy będzie Hania czy Rysiu.

A ja dzisiaj mam bardzo dobry humor. Najchętniej test już bym zrobiła. Ale muszę czekać. I tak około 13 zrobie ten test jak wrócę z pracy. Jeszcze tyle godzin...

mamo no fajnie fajnie tylko ja teraz nie licze dni płodnych i takie tam poprostu będę się kochać kiedy będę miała na to ochotę :zawstydzona/y: i jak będzie to będzie :zawstydzona/y: a mam wielką nadzieję że będzie

motylek walka jak nie wiem. ale w sumie tyle wytrzymałam to te 2 dni jeszcze dam jakoś radę. oby @ nie przyszła
iwonka no to będziesz miała takie "chybił trafił" jak w kolekturze lotto trzymamy kciuki za celność

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry