reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie przeoczyłam pisałam że cię witam i dałam ogroooooooooooooooomną buźkę dla ciebie a ty sobie poszedłaś
teraz mi tu nie kukaj tylko mnie tulaj i trzymaj kciukasy bo brzucho boli "prawie" jak na @ (choć wydaje mi się że za szybko, a w dodatku jakoś tak inaczej- czuję się jakbym kolkę miała)

pozatym słabo mi jakoś, muli mnie, coś mi oczy szwankują i wogóle cuda- niewidy i tylko się nakręcam. teraz mi burczy w brzuchu to idę sobiem zrobić kanapkem wogóle to mimo tego że się ślinię jak szczenię, to jeszcze mam sucho w buzi!! idzie to zrozumieć? porażka. jak ja te 2 dni wytrzymam? (chyba że faktycznie z rańca zołza przylezie)

Buńku powiedziałabym "mosz humory jak baba w ciąży" xD
ale nie powiem nic tylko poczekam do wtorku do oficjalnych informacji o || kreskach bo śmierdzi mi tu fasoliną na kilometr :>

a ja w ogóle zmieniam suwaki i obrazeczki żeby się niepotrzebnie nie nakręcać

reklama
Witam się już najedzona
m010.gif

MAMA mój Artek też przed meczem siedzi. Nie wiem co oni w tym widzą. Tylko, że twojego to idzie zrozumieć. A mój z kolegami, przy piwku i się drą :wściekła/y: Ale cóż zrobić? A decyzje podjęłaś bardzo dobrą:tak:

jem seraaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmm...... pycha!!!!
a tak poza to zaraz uciekam pod prysznic i spaaaaaaaaaaaać- moje marzenie. byle by się nie obudzić z @

słodkich snów dziwoje moje

AGNIESZKO mnie też zapraszali:eek:

WISIENKO czemu nabuzowana? Mi też czasami posty uciekają. Najgorsze jak pisze takie długie i weź tu wszystko od nowa zaczynaj;/

cześć Nika :-) dziękuję za kciuki. miejmy nadzieję,że się nie pojawi. bo inaczej sie chyba rozpłacze...

Iwonka dobrej nocki. I działajcie regularnie :-D jak tam w szkole?
Wisienka, alez to cwaniak, jak chcesz kawy to przyjdz do mnie ja Ci zrobię ;-) a mój to powiedział, że bardzo dobrze zrobił (ze zbozową dostałaś ;-)).
Mama jak samopoczucie? Wykąpana już?

BUNIA pchełeczki na noc:-):-)

MAMA dobra decyzja:tak::tak:
AGNIESZKA hej:-)

Zapomniałam napisać że Alunia MARAN to śliczny aniołek a Mati LORELAIN to fajny chłopczyk - musicie być dumne ze swych pociech;-)
A mój M nie ogląda meczu :-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry