reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem zla i nie wiem na co. Artek przyjdzie to mi przywiezie ciasta. mniaam!! Nie mogę się doczekać. Do południa byłam cała w skowronkach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ewcia ;-)

ja narazie spadam

motylku a czemu jesteś zła - teraz powinnaś się cieszyć :-)

JSORBEK papa:)

Co u was?

Jestem zła, bo Artek znowu mi nie zostawił pieniędzy. A mi sie chce ciasta.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o Matko ale macie temp-ledwo nadrobilam...
sluchajcie WISIEŃKA zaczela plamic na brązowo i byli w szpitalu!!!!dostala Duphaston,ma sie oszczedzac,ale L4 gnoje nie dali-trzymajmy wszystkie kciuki za maluszka,zeby zostal tam gdzie jest i zeby Wisieńce udalo sie przelozyc wizyte u ginek.ze srody na jutro moze Ona da Wisieńce L4....
co za świat!!

MAMA :szok: nie wierze. Napisz jej, żeby się dzielnie trzymała i że wszyscy trzymamy &&& za nią i maluszka. A ten #@%$ co jej nie chce dac L4 to nie wiem gdzie ma uczucia.:wściekła/y:

mama ale masakra mogli jej dać te l4 świnie jedne pozdrów ją odemnie i mocno trzymam kciukasy

Witam!

Motylku gratuluję:-)

A za Wisieńkę i maluszka będę trzymać mocno &&&&, żeby wszystko było w porządku.

Ja chcę testować w czwartek, ale nie wiem czy nie złamię się i nie spróbuje jutro. Ale czuję coś że nic z tego nie będzie, bo boli mnie pod brzuchem jak na @. :-(

Wisienka jestem z Tobą myślami i tule całym sercem to pewnie przez ten stres wczoraj i dziś... Trzymam &&& za Was kochana :*

reklama
co za gnojstwo z tym L4!!!!!!!!!!!!!!! szkoda gadać
Wisienka - kciuki za Ciebie i dzwoneczka zaciśnięte mocno!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry