K
Kinga85
Gość
nie..Kinga a ty przypadkiem nie miałaś dzisiaj testować?;-)
ja nie testuję
kto mnie dobrze tu zna to o tym już wie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie..Kinga a ty przypadkiem nie miałaś dzisiaj testować?;-)
Badylinka na pewno musi być takie cv napisane w jezyku angielskim. i na tej samej zasadzie co u nas w Pl. A ty umiesz pisać po angielsku??
Lece, bede wieczorem.
pękam!! tak się objadłam, na koniec dopchałam się mlekiem bananowym![]()

Ja oglądam ostatnio nałogowo. Lubie tez Jim wie lepiej
Pralinka jestem ciekawa efektu
Lubię oglądac Disc. T&L. Mamy N tv i mogę na szczęście nagrywac, cofac itp.
Zastanawiam się, gdzie mój chłop ostatnio rozum zgubił....normalnie wściekłam sie na niego zawodowo...a teraz mam moralniaka, żeby opr mu zrobić o źle zrobione zakupy?!
Ja tez a teraz znowu leci na comedy centralJa oglądam ostatnio nałogowo. Lubie tez Jim wie lepiej
Pralinka jestem ciekawa efektu
Lor oglądam to co pisała i Hoży doktoży, resztę nieLubię oglądac Disc. T&L. Mamy N tv i mogę na szczęście nagrywac, cofac itp.
Normalnie wejszłam do Was ponarzekac na chłopa!!!Zastanawiam się, gdzie mój chłop ostatnio rozum zgubił....normalnie wściekłam sie na niego zawodowo...a teraz mam moralniaka, żeby opr mu zrobić o źle zrobione zakupy?!
-zamiast ketchupu kupił sos salsa (Hellllołłłłł, w życiu nie kupowaliśmy go)
-sałata lodowa zamiast rukoli, bo pani w sklepie wmówiła mu że to rukola.....
-proszek do białego - miał byc do koloru i rozwalający zakup....
...............-zamiast baterii paluszków kupił PALUSZKI tyle że solone!!!!!!!!!!!
Ludzie trzymajta mnie bo go zakatrupię....![]()