P
pysia888
Gość
Mama cudne róże 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MARYBETH!!!!!!!!!!!!! Gratsy!!!!!!!!! Ja mówiłam że się uda!!
Wisienko - miłego spaceru
mama - przepiękne te róże... i widzę że dzieć się załapał na foto ^^
Kinia!!!!! - jak tam? jest @?
u mnie na razie brak......
a teraz uwaga uwagaaaaaaaaa
DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY DZIELNIE TRZYMALI KCIUKI ZA MOJE SPOTKANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
w październiku jadę do Irlandii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cieszę się jak małe dziecko i jednocześnie boje się czy wszystko pójdzie tak jak powinno.....

Serdecznie Was wszystkie ściska i życzę miłego wieczoru!!!Kinia!!!!! - jak tam? jest @?
u mnie na razie brak......
a teraz uwaga uwagaaaaaaaaa
DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY DZIELNIE TRZYMALI KCIUKI ZA MOJE SPOTKANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
w październiku jadę do Irlandii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cieszę się jak małe dziecko i jednocześnie boje się czy wszystko pójdzie tak jak powinno.....
:-)Witam kochane dziewczynki!
Dostałam pracę!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Cieszę się jak nie wiem co! Dziś była druga rozmowa i dostałam te pracę, zaczynam jutro... Dziękuję wszystkim za kciuki!
wiem:-)KINGA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ty wiesz;-)

A na dodatek w przyszłym tygodniu muszę się wybrać do diabetologa bo prawdopodobnie mi się cukrzyca zaczyna
Od dziecka miałam hipoglikemie i jeszcze mi słodycze kazali jeść, z Karolą w ciąży miałam to samo a teraz 124 mi rano wychodzi i nie wróży za dobrze :-( Na szczęście mnie od słodkiego odpycha :-) Bo jakby mnie ciągnęło jak z Karolą to bym chyba zwariowała a tak jakoś wytrzymam z dietą
W ostateczności insulinka i po krzyku - na szczęście teraz ciężarne dostają refundacje na pompy insulinowe więc odejdzie mi kłucie 
lepiej sie wybierz do lekarza