• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
...ale o co chodzi?
AGNIESZKA- o to ,zeby nie psuc atmosfery tu na wątku-dziewczyny sobie tu popisaly i widać golym okiem ironie...
my sie tu chcemy dzielić swoimi smutkami i radościami ,pomóc sobie w przygotowaniach do ciąży i tak dalej...dajmy juz spokuj,kto chce niech tu pisze a kto nie to trudno ,ale prosze nie psuć atmosfery na ktora razem pracowalysmy:tak::-)

reklama
Motylku ale szczęściara z Ciebie-niedługo zobaczysz fasollinkę -juuuuupiiiiii

Ja się coś dziś jak naćpana czuję-nie wiem o co chodzi-głowa jakaś ciężka-jakbym piła całą noc. Chyba przez ten dziwny sen mężusia-co chwila chrapał, jeczał i czort go tam wie co jeszcze-no spać nie dał :wściekła/y:

MAMA ja tego nie zauwazylam.:no:

AGATEK mój na noc pracuje ostatnio. A teraz odsypia i kontaktu z nim nie ma.:wściekła/y: Ale jeszcze jedna noc i koniec na szczescie.

AGNIESZKA- o to ,zeby nie psuc atmosfery tu na wątku-dziewczyny sobie tu popisaly i widać golym okiem ironie...
my sie tu chcemy dzielić swoimi smutkami i radościami ,pomóc sobie w przygotowaniach do ciąży i tak dalej...dajmy juz spokuj,kto chce niech tu pisze a kto nie to trudno ,ale prosze nie psuć atmosfery na ktora razem pracowalysmy:tak::-)

aaa to o to chodzi...rozumiem teraz już....
I zgadzam się z Tobą mama ale trzeba przyznać że wszystkie już odpuściły a ktoś wciąż jakieś aluzje sieje...więc...miło tu chyba nie będzie już nigdy a szkoda :-/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama - też nie rozumiem twojej wypowiedzi - kto psuje wam atmosferę? Ja odpisuję tylko tym którzy się do mnie jeszcze odzywają bo jak widać reszta nie ma zamiaru to co mam się odzywać :-D

kinga - ano mam - jak nie urok to ... :-D Ale dietka, leki i będzie oki :-D każda się z tym musi liczyć że cukrzyca lubi się w ciąży pojawiać nawet jak się słodyczy nie wcina :dry:

Motylku masz prawo sie obzerac :-D przez nastepne 8 miesiecy bedziesz usprawiedliwiona :-) Zazdroszcze dobrego samopoczucia :-D i ciesze sie z Toba na fasolinke :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry