B
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewelinko dziękuję :* u mnie jest tylko na jakieś trzy choroby test też się robi wymaz
Czasem przy zwykłej cytologii "coś tam" wynajdują, ale te choroby które wykrywa urogin to nie, dlatego jest ważny, zwłaszcza po poronieniach 

;-)no ja tam w sumie nie narzekam tylko może czasem jak mi sie bluzki na cyckach nie dopinają , ale fakty przyfasolić mozna ja tylko sie boje jakie one będą w ciążyMarylka, ależ ja Ci zazdorszczę cyckówzawsze chciałam miec cyca, może nie mega cyca, ale żeby było chociaż czym łoko staremu podbić...a tu lipa...sterczące piegi
na szczęście P nie narzeka, ale wiadomo, chłop woli czuć co trzyma w ręku a nie porobić obtarcia, co nie?
![]()
Cześć dziewczyny mogę się dopisać do was? ja staram się o dzidzie czwarty cykl, teraz 36 tydzień cyklu i @ brak, ale w poniedziałek robiłam test i negatywny wiec nadziei nie mam, chce tylko, żeby @ jak najszybciej przyszła.
prawde mowiac to byl 2 tydzien i organizm s am wyrzucil zadnych zabiegow tylko zastrzyk mi jakis zrobili i doktorka powiedziala zeby miesiac odpoczac od staranek,,noi lipiec tusz tusz,,wiec zaczynamy zaraz po@ na wizycie bylam wszystko ok,Kochana, nasza walka trwa już od 2006r., to baaaaaaaardzo długa historia, ale nie tracimy wiary, uda nam się, czy to będzie dzięki bobosexom czy inseminacji!;-)
A jeśli moge spytać, to w którym tg poroniłaś? Miałaś zabieg? No i najwazniejsze czy miałas już usg kontrolne po poronieniu?
Jak nie chcesz nie odp.