• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej kochane:)

Nadrobiłam całość tej kłótni i napiszę tylko tyle że z ostrzeżeniem dla ewci Sol przegięłaś :dry:

U mnie ok,odpoczywamy po obiadku a co u was?

beth - to trzymam kciuki za Ciebie za ten cykl w takim razie :-D
aga - ostrzeżenie to zwykła reprymenda odnośnie danego zachowania i nic po za tym :-) To nie ban :-D Temat tamtej kłótni został zamknięty więc :-)
mama - ano dali a na dodatek Karola wróciła śpiąc i dopiero teraz wstała :-D Kochane zwierzaczki :-p Za to teraz po pokoju mi lata Hello Kitty :dry: :-p Smacznego grillowania :-D

witam późnym niedzielnym popołudniem... dziś to już naprawde nie miałam czasu... dopiero teraz siadłam a męza z Alą na spacer wyprawiłam... jestem totalnie zmęczona w tej ciązy...

heloł

byliśmy u babiczki G i się objedliśmy faszerowanych udek mniamniuśne były.

teraz to normalnie padam- taka pogoda jest, że mnie to dobija. zero cienia, powietrze gęste, że oddychać nie idzie, wiaterku niet- parówka niesamowita

mnie coś podbrzusze boli- nie wiem czy to jelita, czy jajniki, bo u mnie to z jelitami różnie bywa. ale tak mnie tam coś kłuje. i sutki mnie "chyba" lekko bolą. tzn. są takie jakieś wrażliwe i przy nacisku bolą. ale nie wiem czy to objaw jakiś. ja już ich tyle miałam w każdym cyklu, że teraz mi się ciężko przestawić. pozatym tak jak mama też mam jakoś mokro. ale wcześniej chyba też tak miałam. jeszcze trochę ponad tydzień i się okaże.

wogóle to od wczoraj biotę tą lutkę, bo owu-testy już II kreski nie pokazywały. zmęczona jakaś jestem- pewnie dlatego, że taka pogoda mnie dobija, a w nocy źle spałam.

widzę, że tu puściutko, to oddam komputra małżowi. jutro pewnie będzie większy ruch

buziaki słoneczka moje weekendujcie się

Czesc forumowiczki :D
Dziasiaj jestem naprawde panieta :(
Mialam dzis dostac @ i jeszcze nie dostałam. :) staramy sie nie robic z tego wielkiego halo.
Chociaż zaczęłam sie strasznie denerwować.
Wrocilismy wlasnie z dzialki i jestem padnieta :( narobilismy sie strasznie...

jestesmy po grillu,po spacerze na plac zabaw i po kapaniu dzieci-Zuza juz spi a Domi jeszcze siedzi na dole bo w dzien spal 3 h wiec pewnie jeszcze troche posiedzi.

MISIA- &&&&&&&&&&&&&& zeby @ nie przylazla!!:tak:;-):-)

jest tu kto?????

Witam Was:-p
ja już myslałam że sie udało bo @ mi się spóźniała ale niestety przyszła franca :wściekła/y:
pozdrawiam Was wszystkie ;-)

chyba musze częściej zaglądac bo tyle dziewczyn ma piękne suwaczki ciążowe :D

Ostatnia edycja:
reklama
Teraz się bierzemy ostro do roboty a za niedługo ide na badania wszystkie jak kasa będzie. trzymajcie kciuki aby udało się, mam jeszcze 2 miesiące bo moim marzeniem jest urodzić dzidziusia do urodzin :-p
ale chyba nic z tego.
piszcie co u Was :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry