• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
3mam mocno kciuki aby wam sie udało. Ja sie troche przejmuje. jutro ide do lekarza ale niestety za wczesnie by cokolwiek stwiercił. Jutro zrobie tescik i wszystko sie okaze... hmmm....
Wrocilam z dzialki niedawno, posprzątałam ładnie a tu moj kochany powiedzial ze jedzie w delegacje jutro na tydzien :( przed chwilą szef dzwonil :(

reklama
Misia1111 dzięki i ja równiez trzymam kciuki aby teścik był pozytywny.
a my byliśmy pobiegać z psem i mnie tak komary pogryzły że zaraz sie wścieknę :/

Siemka Mama, Fiolka, Misia!
Ślę Wam wszystkim &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U nas już po kolacji. :-) W sobotę lecimy z M. do Polski na 5 dni, jak już wspomniałam. ;-):tak: Ale fajnie, zwłaszcza, że M. jeszcze nigdy w Polsce nie był, a ja nigdy we Wrocku! :-D:-D:-D

Dzieki dziewczyny. Tescik zrobie w srode. Niestety bede wtedy sama. :( M. wyjeżdża :( do pt go nie bedzie.
Z pewnością jak najszybciej do was napisze.
Fiolka Byłam na dzialce i mam to samo. Cale nogi pogryzione...
Mary- no to przyjedziecie akurat jak bedzie wiadomo kto został prezydentem.. hmmm

o to ja za testujące mocno kciuki trzymam !!!!!!!!!!!!!!!!

mama, ja jestem, ale Karol jeszcze marudny i ciężko przy nim teraz coś zrobić. Najważniejsze, że temperatura się normuje, więc może poradzi sobie z tym ząbkowaniem. Biedny w taką pogodę się ta męczy. Apetytu nie ma i jest rozdrażniony tak, że się obchodzi człowiek z nim jak z jajkiem...

a ja jutro do pracy, ostatnie cztery dni przed urlopem. Damy radę !!!

MARY-BETH- no to przyjemności w PL zycze:tak:szkoda,ze nie bedziecie w Poznaniu:sorry2:bo tak to byśmy sie spotkali:tak::tak:

ZAPMARTA- dzieki za &&&&&&&&&&&&&-pamietasz jakie mialas objawy po owulce zanim zatestowalaś?????
wspolczuje Karolkowi wychodzacych ząbków...u mnie zadne dziecie nie mialo z tym problemu byly przez kilka dni zadsze kupki i bach ...ząb:tak: niech Karolkowi i Alicji od Maran szybko powychodza i bedzie z glowy...do nastepnego dziecka:-D:-D:-D

mąż mnie zaprasza na film wiec ide,masaż stóp obiecal to juz wogole nie odmowie;-):-):-):-)

MARY-BETH- no to przyjemności w PL zycze:tak:szkoda,ze nie bedziecie w Poznaniu:sorry2:bo tak to byśmy sie spotkali:tak::tak:

mąż mnie zaprasza na film wiec ide,masaż stóp obiecal to juz wogole nie odmowie;-):-):-):-)

Ooooojjj, strasznie żałuję, że to nie Poznań! Ale mój M. wszystko rezerwował bez konsultacji ze mną, a potem mnie tylko poinfiormował o tej niespodziance! :-D Ale na pewno się wybiorę i do Poznania - piękne miasto, a tylko raz tam byłam więc na pewno w jakiś weekend wyskoczę! :-):-)
Miłego wieczoru, relaksuj się, kochana! ;-)
Buziaki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was wszystkich, dziewczyny!

Hej, Dziewczyny:-)
Czytam Was cały czas, więc prawie jestem na bieżąco. Mój mąż ma wreszcie swój komputer i nie będziemy sobie wchodzić w drogę:tak:
Przed nami kolejny cykl starań

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry