• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:) Na urodziny,fajny prezent :P
Nie przejmuj sie... Daciere rade :) Tyle kciuków jest trzymanych za nas wszystkie ze za którymś podejsciem musi sie udać :)

Mary z tego co wiem :) To to samo :D ja tez jestem nakrecona ,M. sie czasami ze mnie smieje jak wynajduje objawy w sobie :)

Jakos nie chce mi sie spać ,a was nie ma... nikt nie pisze.. pusto tutaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzięki Maran-atha!
A mam głupawe pytanko - na biologii nie uważałam w szkole... :-D Inplantacja to to samo co zagnieżdżenie? :confused: Oj, ju,ż się nie chcę nakręcać, ale przyznam, że tliło mi się w głowie "A może się udało?"...

tak własnie mary-beth i ten czas często przypada własnie w terminie spodziewanej @ zwłaszcza, że jak pisałaś masz nie regularne cykle... musisz sama zobaczyć jak sie sprawy potoczą bo to plamienie nie takie obfite, raczej skąpe i krótkotrwałe... wiec zobaczysz jak sie sprawy mają i będziesz wiedziała :)

beth - dokładnie - poczekaj i zobacz co z tego plamienia się wykluje :-) A prezent urodzinowy... fajny :-D

misia - używaj opcji edytuj zamiast pisać posta pod postem :-)

Spadam spać bo padam na ryjek a skurcze mnie dzisiaj nieciekawe nawiedziły :dry: Poszło by to pieroństwo już sobie a nie wracało jak zły koszmar :dry: Grunt że maluchowi nic nie jest :-D
Dobranoc wszystkim :-D

hej
My nie dawno wróciliśmy od znajomych,byliśmy na kawce i zobaczyć nowy domek który zakupili:)
Widzę że wszystkie już śpią:)
To Ja też powiem wam dobranoc:)

...a i zapraszam na www.agnieszkakk.flog.pl jest nowe foto a tym razem mój małżon dał się namówić w końcu:)

Dzien dobry Kochane,

Jakos smutno sie ten dzien zaczyna, Wisienka trzymam &&&&&&&&&&&& bardzo mocno za fasolinke! Strasznie mi przykro ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!

Ewcia moze wiesz cos wiecej co tam u niej slychac? :(

Do napisania potem:-(

reklama
czesc!
Dlaczego w szpitalu, co sie dzieje ?
ah musze zmykac do pracy
trzymam kciuki za wisienkę i jej dzieciątko

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama