• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Szczęśliwa - bo się nie przywitałam:zawstydzona/y:
A czemu mialo Cię nie byc na głównym??
Nie było mnie kilka dni więc nei w temacie jestem

cześć kochana ,zaraz Was nadrobie!
dostalam wiadomość od WISIEŃKI- jest w szpitalu,dostala wczoraj różowe plamienie i lekarz po badaniu stwierdzil zagrożenie ciąży-robili Jej badania krwi i dali mnustwo leków,bede miala info to dam Wam znac!

hejka dziewczeta

wpadlam z fluidkami a tu takie wiadomosci

Wisienko trzymamy kciuki

a jak tam testujace juz niedlugo,niepowiem odliczam dni do tych waszych tescikow

Witaj Mama jak bedziesz cos wiedziala daj znac :-( Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!

Hej Dorotko :) Ja to testowac bede dopiero za miesiac;-)

Agus no już mamy wieści od mamy - to trzymamy kciuki - jak nic nie napisze to za jakies 2 h mozesz skrobnać

monia - ja bede świadkiem na cywilnym nie starszą - no u nas daje sie normalnie ok 500 zł :baffled: juz teraz

DOROTKA,SZCZESLIWA,JAEWA,MONIA-witajcie ,mam nadzieje,ze Wisieńka bedzie zaraz po badaniach to napisze co i jak-Ona sie dodatkowo matrwi bo od 2 dni nie ma zadnych objawów...trzymajmy nadal &&&&

reklama
SORBUS- witam i Ciebie-zagladaj cześciej bo tesknie:tak:jak sie czujesz sloneczko?????
DORTKA- ja testuje za tydzien;-)
dzis miala testowac MARYLKA wiec czekamy na wieści!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry