Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SZCZESLIWA- dam Ci znac!! a co tam dostalas???bo Aga nam nie napisala ,zebys czasem nie przeczytala ;-)bo nie byloby niespodzianki-pisz nam jesli możeszhej Mama i Aguśdajcie mi znac jakby co
bo ja musze zaraz lecieć ..... Trzymam kciukaski za wisieńkę ....bidulka nasza .....
![]()
:-)SERGEEVNA- cześć kochana!!baaaaaaaaaaardzo sie ciesze,ze tak sie sprawy mają!!!Mama - cześć ŻabkoNo to widzę że wieści bardzo dobre
Trzymam kciuki za Fasolkę
![]()
I przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&
A u mnie zmiany... W sobotę wieczorkiem byliśmy z G. u znajomego i... za 2, max 3 tygodnie wprowadzamy się do naszego nowego mieszkanka (wynajmowanego)!!!!! Przejmiemy je właśnie po naszym znajomym, który kupił sobie dom i stąd jeszcze te 2-3 tyg na małe odświeżenie domu i przeprowadzkę jego rzeczy. Ale mamy zaklepane już
Może sie też zdażyć, że trochę szybciej damy radę się przenieść, może już nawet w ten weekend
Mieszkanko ma 2 pokoje, duży salon, oddzielną kuchnię i łazienkę. No mówię Wam, jaka ja podekscytowana jestem
![]()
![]()

jak prosilas tak &&&&&&&&&trzymalysmy wiec wiadomo bylo ,ze sie uda!!!!super!!
tule Cie z calych sil i powiem Ci jedno-leć kobietk do ginek bo coś nie halo te cykle,a 23 dni to juz wogole krotki
niech Ci da cos na wyregulowanie albo powiedz ,ze juz sie ponad rok staracie niech Ci da Clo-moze to zadziala!!!
Ale postaram się nadrobić najszybciej jak się da... 

- ja też tesknie i odliczam dni do 12 lipca i trzymam mocno &&&&&