Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

pewnie-ze pamietamy i gratuluje ciąży!!!pisz z nami-jakie mialas objawy,jak sie czujesz. przeslij fluidki ciążowehey dziewczyny
nie wiem czy mnie ktoś pamięta kiedys przez którtko sie tu udzielałam ale podczytuje was codziennie i chciała tylko napisać że trzymam mocno kciuki za to zeby kazda z was zobaczyła te dwie upragnione kreseczki no i jestem z wami całym sercem buziaki:*
;-)MARYLKA- no i super!!!ja bym powiedziala ,ze juz prawie rok sie staracie i niech cos zaradzi...no gin do mnie oddzwonił na 9:20 jestem umówiona z nim, więc albo puźniej sklep otworze albo namówie mame żeby za mnie usiałda na godzinke![]()
SERGEEVNA- mowisz -masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete i czekamy na dobre wiesciTo teraz trzymajcie kciuki za moją rozmowę kwalifikacyjną... Zaczynam za pół godzinki i właśnie wychodzę z domu... Dam znać po powrocie :*
tymczasem - pa pa :*

pewnie-ze pamietamy i gratuluje ciąży!!!pisz z nami-jakie mialas objawy,jak sie czujesz. przeslij fluidki ciążowe;-)
MARYLKA- no i super!!!ja bym powiedziala ,ze juz prawie rok sie staracie i niech cos zaradzi...
SERGEEVNA- mowisz -masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete i czekamy na dobre wiesci
NAGAPALMA- jak trzeba to zmieniaj suwaczek-to sa 2 minETKI
EWELINKA- wróóóóóóóććć!!!!
ewcia3004- wróóóóóóóććć!!!
BUNIA- hejka-no juz 6 dni nam zostalo do testowania!!trzymasz sie-bo mnie juz taaaaak korci!!
JAEWA- a jak Twoje zdrowko ,juz wszystko si???
SOL- witaj i milego dnia!![]()

juz trzymamTo teraz trzymajcie kciuki za moją rozmowę kwalifikacyjną... Zaczynam za pół godzinki i właśnie wychodzę z domu... Dam znać po powrocie :*
tymczasem - pa pa :*
MONIA- pewnie ,dzialajcie,pewnie!!!Mama działamy, tyle że raczej nic z tego bo cholercia znowu lewy jajnik (ten bez jajowowdu) się szykuje do owulki( No ale że staranka takie przyjemne to na wszelki wypadek się staramy
)
Wiecie wczoraj zabrałam mojego 3 letniego siostrzeńca do moich teściów na wieć. Pobawił się z psiakami, pobiegał i wogóle było bardzo fajnie. I jak wracalismy to usnąl w foteliku a psiak obok niego. Ja siedziałam z tyłu i tylko nasiebie popatrzyliśmy z Męzusiem w lusterku... Kurcze jak ja juz bym tak chciała....
;-)
wyslij porcje fluidków