• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hey dziewczyny
nie wiem czy mnie ktoś pamięta kiedys przez którtko sie tu udzielałam ale podczytuje was codziennie i chciała tylko napisać że trzymam mocno kciuki za to zeby kazda z was zobaczyła te dwie upragnione kreseczki no i jestem z wami całym sercem buziaki:*

reklama
Dzień dobry wszystkim :-)

maryla - mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni co się dzieje :tak:
Wisieńka - trzymam za was kciuki że to tylko stres i wszystko jest ok :tak:
No i zapomniałam co miałam odpisać :-p
sergevna - gratki mieszkanka :tak: i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :tak:

A ja spadam z Karolą do koleżanki tylko się ubiorę i zbiorę w sobie bo M mi znowu pojechał i wróci w środę i ma na popołudnie znowu. :-(

dzień dobry moje babeczki kochane

wisienka trzymamy kciuki. wszystko będzie dobrze i dzwoneczek urośnie w siłę. nie smutaj- nasza armia kciuków jest najsilniejsza na świecie

seergevna fajnie z mieszkankiem. 2 pokoje- super!! zróbcie potem jakąś parapetówkę, co by się wam dobrze mieszkało

marylka szkoda że przyszła @. faktycznie coś krótkie cykle ci się porobiły. marsz do gina i niech kombinuje- on od tego jest, a nie ty. ty masz iść na "gotowe"

ja zjadłam właśnie śniadanko- płatki ryżowe z musem jabłkowym od babiczki G pychotka
dalej mnie cycolki nie bolą. jak się dziś obudziłam, to jeden cycol mnie bolał i już miałam załamkę, ale przestał- widać źle leżałam jedynie sutki bolą jakoś. jak się scyliłam w piżamie (bez stanika) i jak mi dotknęły brzucha to aż zapiekło. zmian żadnych nie zauważam. no i wczoraj jeszcze tak mnie jajniki zakłuły, że aż mi się duszno zrobiło.

u mnie pada i wieje chłodkiem- w sumie nareszczcie, bo te upały były okropne.
wstawiłam fasolkę szparagową, niech się ugotuje a na obiad będzie z zasmażką z bułki tartej, młode ziemniaczki i mielone ale będzie wyżerka

wiecie dziewczyny ja sie asz tak nie załamałam mocno ze @ przyszła tylko że te cykle takie krótkie i że jeszcze mi sie skróciły i że moge mieć problemy z zajściem i ech 1000 złych myśli na minute miałam, no zobacze może faktycznie mu powiem że staram sie dłużej
a u mnie to napewno nie zapalenie pęchcerza bo ja je inaczej przechodze no i nie goni mnie do kibelka ale puki co przemywam sie tantum rosa i jest lepiej troche tylko że przez @ mam to utrudnione no i nie moge sie maścią smarowac mnie tak czasem coś łapało ale wystarczyło ze pare dni porobiłam okłady z tantum rosa i maścią posmarowałam i byo si jak szybko zareagowałam no nic zobaczymy co gin powie mam nadzieje że sobote bedzie miał pracującą u siebie a nie dyżur

AGATEK- cześć kobietko-dzialajcie i trzymam &&&&&&&& za efekty!
MONIA- a Wy tez juz pewnie zaczeliście!!:tak:&&& zaciśniete!!

EWCIA,EWELINKA- ja i reszta dziewczyn mysle tez -czekamy na Was-wróćcie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

SORBUS- wozki mowisz ogladacie...super-to zawsze jest radocha!!kiedy teraz masz wizyte-jakoś w lipcu,prawda??

moje bąki od prawie godziny na ogrodzi juz 7 tortów upiekli a ja biore sie za odkurzanie i pranie trzeba wstawic.

mama - czesc i czołem
wisienka - trzymam kciuki
sorbuś - u nas daje sie 500 zł normalny gość, a 1000 -1500 dawają świadowie, my dawalismy 1500 zł
szczęśliwa - no zauwazylam, ze Cie nie ma ostatnio, szkoda ...
kurde bele, musze se suwaka zmienic, a mi sie nie chce ...

hey dziewczyny
nie wiem czy mnie ktoś pamięta kiedys przez którtko sie tu udzielałam ale podczytuje was codziennie i chciała tylko napisać że trzymam mocno kciuki za to zeby kazda z was zobaczyła te dwie upragnione kreseczki no i jestem z wami całym sercem buziaki:*
czemu tylko podczytujesz??? pisz z nami kobitko :)

no gin do mnie oddzwonił na 9:20 jestem umówiona z nim, więc albo puźniej sklep otworze albo namówie mame żeby za mnie usiałda na godzinke :)

To teraz trzymajcie kciuki za moją rozmowę kwalifikacyjną... Zaczynam za pół godzinki i właśnie wychodzę z domu... Dam znać po powrocie :*

tymczasem - pa pa :*

reklama
mama - czesc i czołem
wisienka - trzymam kciuki
sorbuś - u nas daje sie 500 zł normalny gość, a 1000 -1500 dawają świadowie, my dawalismy 1500 zł
szczęśliwa - no zauwazylam, ze Cie nie ma ostatnio, szkoda ...
kurde bele, musze se suwaka zmienic, a mi sie nie chce ...

WOW

ale kwoty!!!!

u nas goście dają tak 300-400, a świadkowie tyle samo plus jakiś prezent- pościele, naczynia czy coś takiego. chyba że młodzi nie chcą bo mają, to jakieś 500zł. myślę że to jest taka normalna sumka- zapożyczać się na prezent?
nagapalma szkoda że nie mieszkam w twoich okolicach. taką kasiorkę by się zebrało.

my na wesele najwięcej dostaliśmy od mojej babiczki- 1000zł i od chrzestnego G też tyle, ale to było na obrączki. a tak reszta dawała średnio po 400zł. moja chrzestna dała 600, no ale to chrzestna. ogólnie u nas jest tak, żeby wróciło się za miejsce w sali. ceny są tak 120-200zł za osobę, to tak trzeba by policzyć. nie ma co za dużo kaski dawać, bo wkońcu to się i tak nie wróci. niech sobie młodzi nie myślą, że wesele to tylko na kasę jest, a ślub żeby zarobić. to jest ich dzień i oni się liczą, a nie kasa.

tak mi się wydaje, bo niektórzy są w stanie się obrazić, że im się za mało dało. a niech się obrażają- jak ich ktoś zapyta dlaczego, to naprawdę na śmiesznych wyjdą mówiąc "bo oni dali nam za mało na wesele".

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry