• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj Mama jak bedziesz cos wiedziala daj znac :-( Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!

Hej Dorotko :) Ja to testowac bede dopiero za miesiac;-)

to ja mam nadzieje ze za miesiac i troszke bede tulic ksiezniczke,a u Ciebie zamieszka w tym czasie w brzuszku fasolka

DOROTKA,SZCZESLIWA,JAEWA,MONIA-witajcie ,mam nadzieje,ze Wisieńka bedzie zaraz po badaniach to napisze co i jak-Ona sie dodatkowo matrwi bo od 2 dni nie ma zadnych objawów...trzymajmy nadal &&&&

to kciuki zacisniete i czekamy na wiesci

SORBUS- witam i Ciebie-zagladaj cześciej bo tesknie:tak:jak sie czujesz sloneczko?????
DORTKA- ja testuje za tydzien;-)
dzis miala testowac MARYLKA wiec czekamy na wieści!!!!

wiem wiem i juz doczekac sie nie moge

reklama
Witam nowoprzybyłe kobitki:))

Mam nadzieję że z Wisienką i maleństwem będzie dobrze! - Mama dzięki za info...

Sorbek zapomniałam że na cywilnym to inaczej:)) 500 zł to nieźle... u nas jeszcze naszczescie tyle nie dosżło:)

Hej hej Dziewczynki:*

Wisieńko - trzymam kciuki za Ciebie i za Dzwoneczka... Poradzicie sobie, oboje jesteście silni!
Szczęśliwa - witaj Skarbie :*
Sorbuś - na moich terenach w Polsce "zwykli" goście powinni dać nie mniej, niż wynosi ich "obsługa" na weselu (czyli średnio 300-400zł od pary). Świadkowie, chrzestni - oni dają zazwyczaj 500zł lub więcej.
Monia - buziaki :*
Dorotka - witaj :laugh2:
Agnieszka.k.k. - cześć Kochana, jak weekend minął?.. My z G. w końcu nie dotarliśmy na festiwal... :dry: A ponoć fajny był... :sad:
Mama - cześć Żabko :laugh2: No to widzę że wieści bardzo dobre :tak: Trzymam kciuki za Fasolkę :tak: :laugh2: I przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&

A u mnie zmiany... W sobotę wieczorkiem byliśmy z G. u znajomego i... za 2, max 3 tygodnie wprowadzamy się do naszego nowego mieszkanka (wynajmowanego ;) )!!!!! Przejmiemy je właśnie po naszym znajomym, który kupił sobie dom i stąd jeszcze te 2-3 tyg na małe odświeżenie domu i przeprowadzkę jego rzeczy. Ale mamy zaklepane już :laugh2: Może sie też zdażyć, że trochę szybciej damy radę się przenieść, może już nawet w ten weekend :laugh2: Mieszkanko ma 2 pokoje, duży salon, oddzielną kuchnię i łazienkę. No mówię Wam, jaka ja podekscytowana jestem :tak: :laugh2:

Aguś witam:)
Buziak
Jak coś będę wiedziała to napiszę do Ciebie Aguś smska:)

Sergeevna u mnie weekend ok ale jakoś nie wypoczęłam.
Rozmawiałaś może z mamą o tym ginku?
Bo Ja czekam na jakieś wieści,szukam kobiety nie chcę iść do faceta a muszę już rezerwować wizytę.

DOROTKA -dziekuje,bardzo licze,ze Twoje &&&& i polaczeniu z ciążowymi ~~~~~~~~~~~~ zadzialaja:tak::tak::tak::tak::tak:
za &&&&&&&&&&&&&&& wszystkich kobietek bardzo dziekuje-i jeszcze prosze nie puszczac;-)

napisalam do WISIEŃKI o naszych &&&&&&&&&&za Nia i modlitwach za Dzwoneczka-odpisala ,ze "bardzo nam wszystkim dziekuje,jeste po badaniu-dostala zestaw leków ktory ma narazie brac,plamienie ustalo.ma miec usg ,ale nie wiadomo o ktorej"
na pewno mi napisze to zaraz Wam przekaze!!

AGNIESZKA- hejka ,b z Toba chyba sie nie witalam ;-)

MARYLKA- gdzie jestes???????

Hej dziewczyny witam sie z rana
mama pisałam do Ciebie ale niewiem czy moje sms-y nie dochodzą do ciebie czy co
Wisienko trzymam kciuki za Ciebie i za dzidziusia zeby było wszystko ok
ja sobote miałam super byliśmy nad jeziorem i nawet miałam okazje na skuterze popływać za to wczoraj masakra cay dzień sie nie najlepiej czułam i byłam głodna jak smok ciągle bym jadła i najgorsze bo przyszła @ - znowu skrucił mi sie cykl :( z 25 do 23 dni :( nie wiem o co kaman i czy wogule mam owólke wczoraj sie poryczałam bo sie wystraszyłam czy wogóle moge mieć dzieci a do tego mam jakąś infekcje bo cipolina mnie piecze także niedziela nie należała do najprzyjemniejszych

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry