• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JAEWA- to super ,ze jest poprawa!!zdrowka dla S.:tak::-)a jajniki dają do wiwatu-szczególnie lewy-juz nawet spodni nie dopinam bo tak dokucza ten "ból" no i nadal ta biala wdzielina i bordowe brodawki i temp.w okolicy 37..zobaczymy za 6 dni;-)

AGATEK- dzieki,ja za Ciebie tez trzymam kciuki!:tak::tak::tak:

SOL- papa!

dorotka- DZIEKOWAC ,DZIEKOWAĆ!!! nalapalam!!!
a Tobie jeszcze m-ąc zostal-nadal pracujesz??
no to super na pewno Ci sie uda trzymam kciukole :) i czekam na sobote na wyniki Twojego testowania

Marylko-widzę że udany weekend? :-) oj fajnie tak poszaleć na motorówce ;)

Mama-nie dziękuję. Mam nadzieję ze niedługo zobaczę podobne kreseczki jak te na owulkowym-na ciążowym. ;-)

Jak jest ze szczepieniem na żółtaczkę? Bo się waham czy robić teraz-jak może się udało-to nie zaszkodzi to? Czy poczekać na @ albo jej brak-i nie robić szczepienia?
no sobota była super niedziela jak pisałam już mniej ale sobota była ekstra :)

dziewczyny-slabo mi na maxa!!!!!!!!!!
DZWONECZEK NIE ŻYJE...................
masakra jakaś biedna Wisienka przytul ją od nas biedactwo tak sie cieszyli tak czekali , kurde czemu coś takiego sie zdarza i tylu kobietom masakra nie wiem co powiedzieć a jusz myślałam że wszystko ok jak napisałaś ze plamienia ustały , tule mocno bo nic więcej nie jestem w stanie zrobić :(:(:(:((

Marylko widze ze weekend sie udal! Zazdroszcze lata bo u nas zima :-)
zapraszam :) poszalejemy razem :)

tak pracuje
w sumie to tak jak pisalam do konca mam zamiar pracowac
pracy duzo bo pacjentow duzo,poza tym w domu dni by mi sie dluzyly,a tak to szybciej mija
z corą tez prawie do samego konca pracowalam,a ostatnie 2 tyg przed porodem nudzilam sie w domu wiec teraz na zwolnienie nie ide

szyjka trzyma wiec spoko moge chodzic dalej
fajnie że ciąża ok i że możesz pracować ja jak mi sie uda to tez bym chciała jak najdłużej pracować

biedna Wisienka

napisz jej Mamam ze tulamy ja z calych sil i strasznie nam przykro

nie wiem gdziej jest sprawiedliwosc na tym swiecie

SZCZESLIWA- dam Ci znac!! a co tam dostalas???bo Aga nam nie napisala ,zebys czasem nie przeczytala ;-)bo nie byloby niespodzianki-pisz nam jesli możesz :tak::-)
AGNIESZKA- a jak Twoj @???
To Ja napisze za naszą Aguśkę:)Dostała ode mnie piękne białe buciki,może jak Aguśka zechce to zrobi foteczkę i wklei wam:)
A moja @ nadal trwa:-/
Nie zarejestrowałam się jeszcze do gina bo nie chcę do faceta,szukam babki.
Agnieszka.k.k. - bij mnie i zabij, ale nie zapytałam... Przepraszam, moja wina... Miałam to zrobić jeszcze w piątek, ale weekend zaczął się dla mnie od ogromnych problemów jeszcze w pracy, później w sobotę ciągnęło się to jeszcze plus wizyta w mieszkaniu u znajomego, a wczoraj na wariackich papierach przeprowadzka do moich rodziców, żeby nie płacić za tamto mieszkanie nasze stare pieniędzy za nowy miesiąc... I tak mi zeszło na ciągłym zestresowaniu, że zapomniałam... :sad: Ale postaram się nadrobić najszybciej jak się da... :tak:
Wybaczam :)
To teraz trzymajcie kciuki za moją rozmowę kwalifikacyjną... Zaczynam za pół godzinki i właśnie wychodzę z domu... Dam znać po powrocie :*

tymczasem - pa pa :*
Mocno kciukasy zaciśnięte:)Powodzenia!!
Zobacz załącznik 261855Zobacz załącznik 261856Zobacz załącznik 261857Zobacz załącznik 261858
pencil.png
Marylka no no widzę weekend udany super zdjęcia:)
dziewczyny-slabo mi na maxa!!!!!!!!!!
DZWONECZEK NIE ŻYJE...................

O Matko Boska :szok: nie wierzę :szok:
Wisieńko tulam mocno i zapalam znicz [*]
bądź dzielna!!!!

ROZMAWIALAM Z DOROTĄ- po usg okazalo sie ,ze serduszko nie bilo i dzidzia nie urosla...teraz czeka na zabieg.....jest zaplakana i rozżalona i ja tez sie poplakalam jak dostalam od Niej sms'a,az mi sie ciemno przed oczami zrobilo.......

jade z Zuza do pediatry bo mocno kaszle od piatku

przekaze Wisieńce Wasze wsparcie:-(:-(:-(

reklama
Jezu normalnie mi zaraz peknie serce ...... jak sie dowiedziałam o Wisieńce ...... gdzie ta sprawiedliwość powiedzcie mi ??????
Tule Cie wisieńko bardzo mocno i dla twojego dzwoneczka zapalam znicz [*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry