Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
EWCIA- dzieki za info...noż kur....Mama- mi K. poszedł po drożdżówkę)
Właśnie rozmawiałam z Dorotką, nie wiadomo o której będzie miała zabieg, bo mają kilka cesarek i 6 zabiegów
Ma dać znać jak będzie po, biedna tyle musi czekać:-(
Chcieli Jej zrobić w znieczuleniu miejscowym, ale się nie zgodziła i będzie miała normalnie w ogólnym...

biedna jeszcze musi czekac:-Dziewczyny wybaczcie ale czy się różni jedno znieczulenie od drugiego?
A poza tym, wejdź sobie na IKEA | Home furniture beds bedrooms kitchens wardrobes sofas bookcases tables chairs lighting Home page fajne przeceny mają teraz w IKEA, jak by co, masz w Coventry taką ogroooomną Mama no czekam na ten telefon.. na razie tylko z obecnej pracy zadzwonili, że cały tydzień![]()
Kurczę taka jestem podekscytowana tą przeprowadzką... I nawet mi nie przeszkadza, że mieszkanie jest NIEumeblowane (oczywiście oprócz szafek kuchennych i sprzętu agd w kuchni).

pamietaj- pozytywne myslenie dziala cudaMaggy ale Ci zazdroszczeAle tak zdrowo zazdroszcze i trzymam &&&&
![]()
mnie wychodzi na polowe marca... czyli tez Ryby jak ja i moja mamaCo do rodzenia M i innych literek. Ja już wiem kiedy urodzę-Mama-marzec, Agatek-April![]()