• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie Dziewczyny popołudniowo!

A ja czekam na wyniki tej nieszczęsnej bety...
Hej!
Koło 15 masz wyniki? To już parę minut tylko! Napisz proszę, co wyszło! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! :-)

Cześć Bibinka, Monia_55, Ewcia i wszystkie które w międzyczasie dołączyłyście! :-)

U mnie, jak wiadomo @... :wściekła/y: Zła jestem normalnie dziś... Wszystko boli, a do tego jakiś dół... Myślałam, że do marcóweczek dołączę. Ale nic to, poddawać się nie można... Jak wspominałam, najwyżej dzidzię sobie na urodzinki w kwietniu urodzę!...

reklama
krakowianka jak widać po napisie pod suwaczkiem,straciłam maleństwo w kwietniu i od tej pory @ brak,a w ciązy nie jestem na 100 %.
maran mam nadzieje,że z Toim maleństwem wszystko ok;)
hej mary!domyslam się,ze jesteś wkurzona.co za ironia,wszytskie odganiają @,a ja czekam na nią jak na zbawienie,bo bez tego nici ze staranek;(

krakowianka również trzymam i czekam na wyniki niecierpliwie daj szybko znać
maran-atha wiem to okropne w pierwszej ciąży tak miałam. Ale potem już miałam duuuuużo usg bo ja bardzo chuda byłam i jestem do dziś i bali się o dzidzie.
mary-beth w takim razie życzę Ci byś została kwietniówką a dla jasności to w 2011r ma być :-)
bibinka ty to kochana masz okropnie z tą @ a raczej jej brakiem ,a było może coś w między czasie jakieś ten teges? Bo to strasznie długo jej nie masz.

Ostatnia edycja:
Witam popołudniowo...

Bibinka
- tak sobie myślę, że skoro luteina nie wywołała @
to może jednak ciąża?? Wiem napisałaś, że na 100% nie, ale może lepiej sprawdzić betką?

hej mary!domyslam się,ze jesteś wkurzona.co za ironia,wszytskie odganiają @,a ja czekam na nią jak na zbawienie,bo bez tego nici ze staranek;(
Jestem strasznie wkurzona, zawiedziona trochę... A do tego właśnie mi przyszło 5 testów ciążowych, które sobie w necie zamówiłam!!! :wściekła/y::wściekła/y: :baffled: Ehhh, będą jak znalazł przy następnym testowaniu w takim razie...

A Ty już długo @ nie masz... A co lekarz na to? Tzn. jakieś wspomagacze zasugerował - poza luteiną? Staram się odszukać w wątkach, ale strasznie dużo piszemy i nie mogę znaleźć...

maran dziękuję,póki co ok:tak::-)
marcepanek,ewcia,mary dziś skończyłam lutkę i gin powiedziała,że wciągu 5 dni powinnam dostać @,także do sob-niedz czekam...ale narazie objawów brak:baffled:.powiedziałam sobie,że się zabezpieczamy do pierwszej @.naprawdę nie wiem,co to będzie,jak jej nie dostanę...jeszcze dziś mam odebrać wyniki prolaktyny,ale nie wiem czy zdążę
mary mam nadzieję,że testy przydadzą si,ę w kolejnym cyklu;)

Ostatnia edycja:
maran dziękuję,póki co ok:tak::-)
marcepanek,ewcia,mary dziś skończyłam lutkę i gin powiedziała,że wciągu 5 dni powinnam dostać @,także do sob-niedz czekam...ale narazie objawów brak:baffled:.powiedziałam sobie,że się zabezpieczamy do pierwszej @.naprawdę nie wiem,co to będzie,jak jej nie dostanę...jeszcze dziś mam odebrać wyniki prolaktyny,ale nie wiem czy zdążę

Mam nadzieję, że wszystko będzie tak jak tego chcesz :*

Martwię się o Dorotę... :((
Jeszcze się nie odezwała...

Krakowianka- trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
juz po 15 wiec wyniki masz..... oby bylo wszystko ok

reklama
cześć dziewczynki:tak:
ja i Ala juz wróciłyśmy od moich rodziców,musiałam troche chałupkę ogarnąć,bo mąż słomiany wdowiec...:baffled:.nie nadrobię Was,wybaczcie.
ciągle myslę o Wisience,sama niedawno to przeżyłam i po prostu brak mi słów:-(:-(:-(.
ja biję rekordy,@ nie mam już 82 dni:-(:-(:-(.brałam przez 5 dni luteinę,jak mi nie pomoże,to padnę...
hej kobitko o jaj to Twoja @ szaleje na wczasy skubana pojechała czy jak ???? masakra że tak długo jusz nie masz , ty nie możesz dostać a domnie co miesiąc to szybciej przychodzi - już nawet chyba za szybko - tak jak mówisz ironia losu

trzymam kciuki za Wasze bety i wierze, że będzie dobrze... ale rozumiem również Wasz strach bo ja też jeszcze nie byłam na USG, nie robiłam bety bo tu sie nie robi ot tak... i nic nie wiem o moim ludziku... 22 lipca mam wizyte w szpitalu i wówczas zrobią USG a do tego czasu to tylko czekanie... wiec czekam i jestem dobrej myśli, choć nieraz też mam różnie i sie boje czy wszystko dobrze, ale sie nie zadręczam... tylko CZEKAM...
e to juz bliżej jak dalej :) będzie dobrze na pewno zobaczysz ze z dzidzią wszystko ok :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry