• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama- Wisienka nic się jeszcze nie odezwała... a ja nie będę Jej zamęczać telefonami, bo jak rozmawiałyśmy, to powiedziała, że da znać... no i tak czekam myśląc co u Niej... :(

Spanie mówisz? :) czy mi się wydaje czy pachnie mi fasolką?:)

BIBINKA-o czesc siostra!!!;-)fajnie,ze juz jestes z nami;-):tak:no powoli mi sie "rozkreca"-jeszcze troche i uwierze:-D:-D:-D
a z Wisieńka....przykre to ,ze tyle musi czekac...

EWCIA- no ja tez napisalam Jej tylko rano i tez nie chce sie narzucac-to w koncu Jej osobista tragedia :( na pewno da nam znac...

maqma mi też coś fasolkowo wygląda Twoje spanie :)
a ja dziś pobiłam jak na rzie rekord jeszcze nigdy nie miaam tak niskiej sprzedazy nie wiem o co kaman

Mama- dokładnie...

Maryla
- nie wiem jaka u Was pogoda, bo u nas straszna i jak macie tak samo, to może akurat dlatego :(

Ale mi się spać chce...

mama:-D.
pewnie,nie ma co zamęczać Wisienki,tylko czekać,aż sama będzie gotowa się odezwać...ja się dowiedziałam w piątek,do szpitala poszłam we wt,a zabieg miałam w środę.nikomu nie życzę tyle czekać...:-(

marylka też nie rozumiem o co chodzi z Twoją sprzedażą:baffled:,ale mam nadzieję,ze się poprawi!

Mama- dokładnie...

Maryla
- nie wiem jaka u Was pogoda, bo u nas straszna i jak macie tak samo, to może akurat dlatego :(

Ale mi się spać chce...
z rana lało ale od 11 jest ładna pogoda wręcz spacerowa świeci słońce ale nie ma upałów no zgłupiałam dziś utargowałam tylko 150zł :szok: troche mnie to przeraża nigdy tak źle nie było mam nadzieje że jutro wszystko wróci do normy bo jak nie to załamka będzie

reklama
MARYLKA- skoro masz super towar i tyyyyyle naszych &&&&&&&&&&& to brak klientów jedynie wytlumaczymy pogoda:sorry2::baffled:
BIBINKA- dzis odbierasz wyniki prolaktyny,prawda?? a kiedy do ginek???
EWCIA- no wlasnie-ja spalam ,Tobie sie chce ,dzieci moje spaly-to pewnie przez ta pogode...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry