• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewela mądra z ciebie osóbka i bardzo silna - nie wiem czy bym była w stanie znieśc tyle co ty i do tego tak racjonalnie sobie to tlumaczyc

mama - objawy moje na początku byly i znikały - takl to bywa nie stresuj sie bedzie dobrze zobaczysz :tak: - nasze kciuki nie zawiodą :-)
Na początku myslaalm ze inaczej bo ciut lepiej ale teraz jest prwie identycznie - jedyne co to mdłości przechodza po snaidania a potem mam znowu po poludniu juz do spania a z Majką miałam mniej regularnie i chyba nic mi na ne nie pomagało a teraz jedzonko czasem pomaga :-D tylko czy to dobrze :-p ale przytyłam średnio ok 1,-1,5 zalezy od dnia a z majka chyba ciut wiecej zobaczymy jak będzie dalej

Cześc Agatek a masz owulke teraz czy juz cos tam sie zaczyna ;-):-D

reklama
Witam się w ponurym nastroju :-( Od wczoraj nie mam żadnych objawów, nie mam skurczy ani mulenia, z jednej strony powinnam się cieszyć a z drugiej... Chyba po południu pojadę do gina na dyżur :-(

Hej dziewczynki :):):) witam sie z rana
prosze o kciuki bo dziś musze f-re zapłacić a jeszcze troche mi kasiory brakuje :(
no jednak dobrze że sie do gina umówiłam bo coś mnie cipucha piecze i wczoraj podczas seksiku piekła - ja tak mam przy infekcjach :( a do tego miałam małe plamienie w nocy :(
acha i udało mi sie wstać dziś 15 min wczesniej to zrobiłam sałateczke szybką :)

sorka że tak tylko o sobie ale przeczytałam kilka stron i jakoś tak nie wiem co odpisać mam

Witam się w ponurym nastroju :-( Od wczoraj nie mam żadnych objawów, nie mam skurczy ani mulenia, z jednej strony powinnam się cieszyć a z drugiej... Chyba po południu pojadę do gina na dyżur :-(

Sol to juz pora na koniec mdłości jesteś w 13 tc - ja bym sie cieszyła - kiedy ostatnio byłas u gina i na kiedy masz planowo nastepna wizytę ??

cześc marylka - trzymam &&&& za utarg

AGATEK- cześć i dzieki za &&&&&&&&&&&&:tak:
SOL- jesli czujesz sie niepewnie to jedz!!!

MARYLKA- HEJKA-NO DOBRZE,ZE JUTRO WIZYTA:tak: ale to plamienie??mialas tak kiedyś??? cyrk na kólkach-zaczynamy sie starac wsio sie pierniczy:dry:co za los

SORBUS- to dobrze,ze cos pomaga na mdlości:tak:oby po 12 tyg mdlości ustapily:tak:

mama nie no z tym plamieniem to nie miałam :( i ono takie dziwne takie lekko brązowawe , masz racje zaczynamy sie starać i cyrk na kółkach :(

dzieki za kciuki dziewczyny :)

Właśnie była u mnie babka i mówi że ma takiego chopla na punkcie córy :) mówiła że 12lat temu urodziła syna i cały czas starali sie o rodzeństwo - mażyli o córce i trach 2tyg temu im sie urodziła :) wyczekana ale najważniejsze że jest :)

Sol no właśnie co to za złe myśli ?? pewno jest tak jak pisze sorbuś :) i idż do gina lepiej :)

dziewczyny- nigdy nie robilam wiec moze skocze na bete??? nawet nie wiem czy wyniki bylyby na dzis czy na jutro? a moze nie...

MARYLKA- JA tez trzymam &&&&&&&&& za utarg,zeby udalo sie zaplacić fakture:tak:
MARY-BETH,SERGEEVNA- gdzie jesteście???

Sol jesli cię to uspokoi to idz do gina ale według mnie nie masz czym sie martwić :tak:

Marylka to lepiej idz zeby ci sie co paskudnego nie przyplatało :zawstydzona/y:

Mama
idz na bete test moze jeszcze nie wykazac to co sie bedziesz stresowac niepotrzebnie a ja chętnie wynik dzis pozna bo umieram z niecierpliwości i checi pogratulowania ci :tak: bo czuje że będzie czego ;-)

sorbek - byłam 22 czerwca a idę we wtorek na wizytę a to niestety dopiero 12-sty tydzień wg liczenia lekarzy a nie 13 :-( Niby tak ale żeby tak z dnia na dzień? Ja już chyba paranoi dostaję :-D

maryla - trzymam kciuki za utarg :tak:

mama - jak do południa mi nerwica nie przejdzie to najpierw spróbuję sama znaleźć tętno malucha a potem skoczę na dyżur (mam w domu to urządzenie do podsłuchania malucha)

Idę się zająć Karolą bo tu takie szopki teatralne odstawia że głowa mała :-D Czego ona nie zrobi żeby zwrócić moją uwagę :-D

reklama
Sol jesli cię to uspokoi to idz do gina ale według mnie nie masz czym sie martwić :tak:

Marylka to lepiej idz zeby ci sie co paskudnego nie przyplatało :zawstydzona/y:

Mama
idz na bete test moze jeszcze nie wykazac to co sie bedziesz stresowac niepotrzebnie a ja chętnie wynik dzis pozna bo umieram z niecierpliwości i checi pogratulowania ci :tak: bo czuje że będzie czego ;-)
ide ide jutro na 9:20 no mam nadzieje że to nic poważnego

sol dzięki za kciuki

mama ja myśle że możesz iść na bete :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry