U
użytkowniczka usunieta
Gość
mama- ja tez zaciskam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a M w pracy do 15 dzisiaj więc jeśli już to po 16 pojadę o ile ma dzisiaj dyżur na pewno
A mam Angelsound - jakościowo taki sam jak mają na oddziałach położniczych
Strasznie się mojemu lekarzowi spodobał jak go wzięliśmy przy Karoli żeby sobie przetestował. Prawie dwie stówy kosztował ale zdrowie psychiczne matki ważniejsze
Jedyny ból - dzieci go tak samo nie lubią jak usg i ciężko utrafić jak się bąbel zaczyna wiercić
A dopiero jak go nie znalazłam przypomniałam sobie że chwilowo jest u znajomych bo rodzi Tysia pod koniec lipca
Więc trochę poczekam zanim się zacznę nim bawić ale może lepiej 

Cześć Mamuś!dziewczyny- nigdy nie robilam wiec moze skocze na bete??? nawet nie wiem czy wyniki bylyby na dzis czy na jutro? a moze nie...
MARYLKA- JA tez trzymam &&&&&&&&& za utarg,zeby udalo sie zaplacić fakture
MARY-BETH,SERGEEVNA- gdzie jesteście???

Teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte za piekny wynik! 
Mam nadzieję, że jutro RANO będzie! ;-);-):-) Dobra decyzja, kochana! 

;-)dzieki za &&&&&&&&&&&& i milego dnia Tobie życze-juz niedlug wujazd
taki u nas skwar ,ze nie idzie ujechac
az dziwne,ze po becie nie zemdlalam bo ja z tych co padają
no ja wczoraj z moim pożarłam chipsy ale już go ładnie poprosiłam zeby ich nie kupował bo mi cięszko ich odmówićMama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wysoka betkę
Agnieszka cześć) Kurcze jak Ci fajnie urlop.... też chcem!!
Sergi powodzenia w nowej firmie - oby było fajnieI weekend wcześnie zaczniesz - to też miłe
Marylka ja też się próbuję odchudzać a właśnie zeżarłam pączka do drugiej kawy
Wlaśnei sobie szukam produktów do sushi) W Anglii pracowałam robiąz sushi i strasznie mi brakuje... szukam jakiejś hurtowni która ma te same skaldniki których urzywałam w Anglii...
nie no wiesz ja tam fure chętnie przyjmęMarylka nie wiem skąd mi się wzięła ta fura ,ale dobra
mama ~~~~~~~~~~~~plus&&&&&&&&&&&&&&&&&=beta powyżej 5
Ja niby już zatestowałam i mam te dwie krechy ,ale cholernie boję się tego 19.07.2010r ,że jednak pojawi się @ i będzie płacz:-(
Bety tym bardziej na razie nie robię ,poczekam do 19.07.2010r
mama o której jutro wyniki?
to super że nie musisz jeździć i że sama zadzwoni ekstraMARYLKA- no jestem optymistycznie nastawiona bo pani mi powiedziele,ze to takie dokladne badanie i ze jesli jestem to wykryje na pewno i ze nie musze przyjezdzac specjalnie po wynik tylko jak mi bedzie pasowalo-wziela moj nr i jak tylko beda wyniki to zadzwoni do mnie
DZIEKUJE CI ZA &&&&&&&&&&&&&&&& i dobre slowo
a czy moj zamowiony towar zostal juz wyslany??;-):-)
FUTRZAKOWA,MONIA- dziekuje Wam-jeryyyyyyyyyyyy teraz to czekanie,ale dobra jakąś robote sobie znajde i damy rade-na 17 jade na zakupy,potem juz bedzie Tom to mnie zagada
AGNIESZKA- witaj ;-)
fajne to jest co nie ?a ja pierwszy raz oglądam 2+ 8 o tej rodzince;-)