• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sorbku - jak na razie siedzę w domu bo przecież z dzieckiem na oddział nie pójdę :-p a M w pracy do 15 dzisiaj więc jeśli już to po 16 pojadę o ile ma dzisiaj dyżur na pewno :-p A mam Angelsound - jakościowo taki sam jak mają na oddziałach położniczych :tak: Strasznie się mojemu lekarzowi spodobał jak go wzięliśmy przy Karoli żeby sobie przetestował. Prawie dwie stówy kosztował ale zdrowie psychiczne matki ważniejsze :-D Jedyny ból - dzieci go tak samo nie lubią jak usg i ciężko utrafić jak się bąbel zaczyna wiercić :-D A dopiero jak go nie znalazłam przypomniałam sobie że chwilowo jest u znajomych bo rodzi Tysia pod koniec lipca :-D Więc trochę poczekam zanim się zacznę nim bawić ale może lepiej :tak:
mama - kciuki zaciśnięte :tak:

Obiecałam mężowi gołąbki te bez zawijania dzisiaj a nie mam na nie zupełnie ochoty :-( Pomysłu na obiad też nie :-(

dziewczyny- nigdy nie robilam wiec moze skocze na bete??? nawet nie wiem czy wyniki bylyby na dzis czy na jutro? a moze nie...

MARYLKA- JA tez trzymam &&&&&&&&& za utarg,zeby udalo sie zaplacić fakture:tak:
MARY-BETH,SERGEEVNA- gdzie jesteście???
Cześć Mamuś!
Soooorki, ze dopiero zaglądam, ale... przysnęło mi się... :sorry2: :-D
Widzę, że na betkę brykłaś. I dobrze! :tak::tak::tak: Teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte za piekny wynik! :tak::tak: Mam nadzieję, że jutro RANO będzie! ;-);-):-) Dobra decyzja, kochana! :tak:
Cześć wszystkim staraczkom w ten piękny "poranek"! :-D
Hej - Agnieszka, Marcepanek, Sol, Maggy, Sergeevna, Maryla, Bunia, Futrzakowa, Monia, Sorbuś!
Ja jak zwykle w piżamie i biorę się za poranną kawusie. :-D

Ostatnia edycja:
SOL- a ja chcialam usmazyc ryba,ale mi sie ugotowala bo jak sie rozpuscil lód to cala patelnia wody-i mamy fasolke szparagowa na bulce ,ziemniaki i gotowaną rybke:-D:-D

MARY-BETH- witaj śpiochu nasz:tak:;-)dzieki za &&&&&&&&&&&& i milego dnia Tobie życze-juz niedlug wujazd:tak:

a moje dzieci same mnie prosza o drzemke:szok:taki u nas skwar ,ze nie idzie ujechac:no:az dziwne,ze po becie nie zemdlalam bo ja z tych co padają:tak:

no, ja już sobie pranko powiesiłam- szybko wyschnie w taką pogodę, to wieczorem założę pościel znowu. będzie tak świeża z powietrza

pieczarki już wstawiłam- niech się smażą. jak trochę zmniejszą objętość to dokroję cebulki i czosnku i się będą dusić. a potem sosik. przed 15 wstawię makaron, wrzucę wszystko do jednego gara i będzie obiod

salon poodkurzałam, spiłowałam paznokcie (właściwie to już szpony). potem je malnę lakierem.

straaaaaasznie mi się nic nie chce. legnę sobie na chwilkę- na pewno nie zasnę, u mnie raczej trudno o zaśnięcie, ale przynajmniej trochę odpocznę.

mama już się nie umiem doczekać wyników. a może już dzisaj będą? choćby o tej 16?

mama to dobrze że nie zemdlałaś :)
Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wysoka betkę:)

Agnieszka cześć:)) Kurcze jak Ci fajnie urlop.... też chcem!!

Sergi powodzenia w nowej firmie - oby było fajnie:) I weekend wcześnie zaczniesz - to też miłe:)

Marylka ja też się próbuję odchudzać a właśnie zeżarłam pączka do drugiej kawy:wściekła/y:

Wlaśnei sobie szukam produktów do sushi:)) W Anglii pracowałam robiąz sushi i strasznie mi brakuje... szukam jakiejś hurtowni która ma te same skaldniki których urzywałam w Anglii...
no ja wczoraj z moim pożarłam chipsy ale już go ładnie poprosiłam zeby ich nie kupował bo mi cięszko ich odmówić :( ale dziś jak na razie daje rade najgorzej jak wróce do domu :(

Marylka nie wiem skąd mi się wzięła ta fura ,ale dobra :-D
mama ~~~~~~~~~~~~plus&&&&&&&&&&&&&&&&&=beta powyżej 5
Ja niby już zatestowałam i mam te dwie krechy ,ale cholernie boję się tego 19.07.2010r ,że jednak pojawi się @ i będzie płacz:-(
Bety tym bardziej na razie nie robię ,poczekam do 19.07.2010r
mama o której jutro wyniki?
nie no wiesz ja tam fure chętnie przyjmę :)

MARYLKA- no jestem optymistycznie nastawiona bo pani mi powiedziele,ze to takie dokladne badanie i ze jesli jestem to wykryje na pewno i ze nie musze przyjezdzac specjalnie po wynik tylko jak mi bedzie pasowalo-wziela moj nr i jak tylko beda wyniki to zadzwoni do mnie:tak:
DZIEKUJE CI ZA &&&&&&&&&&&&&&&& i dobre slowo

a czy moj zamowiony towar zostal juz wyslany??;-):-)

FUTRZAKOWA,MONIA- dziekuje Wam-jeryyyyyyyyyyyy teraz to czekanie,ale dobra jakąś robote sobie znajde i damy rade-na 17 jade na zakupy,potem juz bedzie Tom to mnie zagada:-D:-D

AGNIESZKA- witaj ;-)
to super że nie musisz jeździć i że sama zadzwoni ekstra :)

a ja pierwszy raz oglądam 2+ 8 o tej rodzince;-)
fajne to jest co nie ? :):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Krzysiu- a co tam!!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry