• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia - nie martw się mnie nigdzie nie chcieli bo mam małe dziecko :-D

Idę się przespać bo padam na pysk :-D

reklama
mama- przeciez wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywaly, ze bedzie ok.. ale wiesz co? to moze takie male przygotowanie dla Ciebie... nie smuc sie kochana.. nastepnym razem sie uda ;) w koncu wszystkie tu trzymamy kciuki!!!!! :D NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!! To TWOJE haslo :) wiec glowa do gory i do dziela :)

bunia- bo jak to mowia... jak sie pieprzy to wszystko po kolei.. ale... ZAWSZE PO BURZY SWIECI SLONCE :) bedzie lepiej..jak tylko przyjdzie na to czas..
a praca.. hmm.. wiem ze ciezko zdobyc, ale moze czeka na Ciebie cos lepszego? kto wie :)

maggy to się ciesz mdłościami i wymiotami - dzięki temu Karola nie pozwoliła mi zapomnieć że jest blisko :-D

Dziewczyny patrzcie co znalazłam :-D Aż się uśmiałam z nazwy ale wózek mi się spodobał :tak:
Wózek dziecięcy BABY BOOOM-KLASA E promocja!!!!! (1115306300) - Aukcje internetowe Allegro
hmm... na razie mam tylko mdlosci i to wlasciwie po wszystkim co zjem.. jeszcze nie wymiotuje..ale kto wie co bedzie za tydzien :)

wozek rewelka.. i cena.. nie za niska? jak ceny sa 2tys i wiecej.. to moze ta jakosc nie za bardzo? moze lepiej sprawdzic towar w necie.. albo po komentarzach innych osob :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochane moje dziubki dziekuje Wam za wsparcie i pocieche...dzialalismy bez wspomagaczy nic nie wychodzila,bralam Cilest-ponad 2 m-ce "zablokowani" z dzialaniem a po odstawieniu nie ma pecherzyków teraz Clo i nic,mamy jeszcze 2 szanse...

smutno mi,pije piwko-Tom z dziecmi poszedl na maly 30 min spacer,a jeszcze z tych nerwow zapomnialam zatankowac i na ostatnim skrzyzowaniu przed marketem juz nie ruszylismy ze swiatek i Tomi musial z baniaczkiem leciec na stacje:sorry2:

zaraz kąpiemy dzieci...
Tom ciagle odlicza dni do testowania a ja nie chce Mu odbierac nadziei-mowie Mu ,ze brzuch mnie boli jak na @ a On wciaz OWJAWY:baffled::sorry2: no nic...życie:-(

Witam wieczorkiem:-)

BUNIA tulę Cię mocno...

MAMA głowa do góry słoneczko... Może za wcześnie zrobiłas tą betę?? Ciebie też tulę..

Idę trochę poczytać i zaraz wracam...
Jeśli ktoś tu będzie;-)

Witam Kochane!!!!!
Co nowego od wczoraj???
MAMA - tulkam Kochana!!!!! Ale jeszcze do @ masz chwilkę, więc ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U Nas staranka na całego;-);-);-):-Dod dzisiaj mam płodne!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:laugh2: ja juz po pracy, umowa mieszkaniowa podpisana i jutro pod wieczor bedziemy sie przenosic z G. :tak: mama - jeszcze raz powiem, ze kwietniowe dzieciaki sa swietne i waleczne, a fasolka "wie co robi" skoro chce sie urodzic w kwietniu :tak: tulam mocno do serducha inie smutkaj sie Kochana wszystkie trzymamy kciuki i wiemy, ze Ci sie uda :tak: Bunia - na poprawe humorku powiem, ze wlasnie dotarla dzisiaj paczucha do mnie jak wrocilam z pracki :laugh2: Czys ty Zabko zwariowala? Tyyyyle tego jest!!! :laugh2: a wszystko takie sliczne, ze moje to sie chowaja po katach ze wstydu! I za karteczke tez dziekuje Sloneczko:* siostra moja :* mam nadzieje, ze moja paczuszka szybciutko dotrze :tak: Dziewczynki przepraszam za brak polskich znakow i chaos ale pisze z telefonu kom.

Ostatnia edycja:
reklama
ech, karolciu chociaż tyle dziś dobrego baaaaardzo się cieszę, że ciebie również zaskoczyłam, a najbardziej, że się podoba. mam nadzieję, że choć jedne są w twoim stylu jakoś tak wybrałam te, które sama bym nosiła- bo stwierdziłam, że chyba podobne gusta mamy

a ja tak strasznie źle się czuję... dobrze, że małża nie ma, bo bym go zamęczyła biedaka moim biadoleniem kolejnym. czuję się tak do bani okrutnie, że sama nie wiem co ze sobą zrobić.
normalnie chwilami mam wrażenie, że ja wam tu tylko smęcę i narzekam. jabym tu nie pasowała, bo straciłam wolę walki i nadzieję. i tylko wam tu zrzędzę...
czuję się taka bezużyteczna. nie umiem pracy znaleźć, nie umiem dziecka zrobić, nie mam ochoty sprzątać, ani gotować- najchętniej to bym leżała i kwiczała, bo na nic siły nie mam...

ech, znowu wam głowę zawracam sobą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry