S
Sol
Gość
bunia - nie martw się mnie nigdzie nie chcieli bo mam małe dziecko
Idę się przespać bo padam na pysk
Idę się przespać bo padam na pysk

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hmm... na razie mam tylko mdlosci i to wlasciwie po wszystkim co zjem.. jeszcze nie wymiotuje..ale kto wie co bedzie za tydzienmaggy to się ciesz mdłościami i wymiotami - dzięki temu Karola nie pozwoliła mi zapomnieć że jest blisko![]()
Dziewczyny patrzcie co znalazłamAż się uśmiałam z nazwy ale wózek mi się spodobał
Wózek dziecięcy BABY BOOOM-KLASA E promocja!!!!! (1115306300) - Aukcje internetowe Allegro

no nic...życie:-(
od dzisiaj mam płodne!!!!!!
ja juz po pracy, umowa mieszkaniowa podpisana i jutro pod wieczor bedziemy sie przenosic z G.
mama - jeszcze raz powiem, ze kwietniowe dzieciaki sa swietne i waleczne, a fasolka "wie co robi" skoro chce sie urodzic w kwietniu
tulam mocno do serducha inie smutkaj sie Kochana wszystkie trzymamy kciuki i wiemy, ze Ci sie uda
Bunia - na poprawe humorku powiem, ze wlasnie dotarla dzisiaj paczucha do mnie jak wrocilam z pracki
Czys ty Zabko zwariowala? Tyyyyle tego jest!!!
a wszystko takie sliczne, ze moje to sie chowaja po katach ze wstydu! I za karteczke tez dziekuje Sloneczko:* siostra moja :* mam nadzieje, ze moja paczuszka szybciutko dotrze
Dziewczynki przepraszam za brak polskich znakow i chaos ale pisze z telefonu kom.