• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

wozek rewelka.. i cena.. nie za niska? jak ceny sa 2tys i wiecej.. to moze ta jakosc nie za bardzo? moze lepiej sprawdzic towar w necie.. albo po komentarzach innych osob :)

Wiesz - ja przy Karoli kupiłam wózek wielofunkcyjny na pasach który ważył 20 kg i zamiast osobnej gondoli była wkładka do przenoszenia malucha i wózek rewelka a kosztował zaledwie 520 zł a na allegro są same pozytywy dla ich wózków więc chyba nie taki diabeł straszny :-) Cena często nie ma znaczenia odnośnie jakości niestety. Gdyby nie fakt że tyle to bydle ważyło to bym go sobie zostawiła ale zdrowie ważniejsze :-D A mąż się na niego już zgodził :-D W listopadzie będziemy kupować wózek i ten jest na pierwszym miejscu :-D W sumie to mam już wszystko dla malucha niezależnie od płci :-D Muszę jeszcze tylko materacyk dokupić nowy bo ten Karola maltretowała przez 2 lata i wypadało by nowy kupić maluchowi ale jeszcze pomyślę bo ten ani razu nie był usikany czy inaczej ubrudzony bo zawsze pilnowałam żeby się nie zabrudziło nic, ciuszków mam w ciul, kosmetyki tylko trzeba będzie dokupić te pierwsze i pampersy i wsio. Aż smutno bo kupowanie rzeczy dla malucha to taka frajda :-D A tu co kupować jak wszystko jest :-D Myślałam ze kupię mu chociaż śpiworki takie zimowe ale okazało się że siostra cioteczna mi dała 3 i masę ciuchów po swoich synkach jakby był chłopiec to żeby ciuszki miał :-D Tak więc dla chłopca mam ciuchy do roku a mam dostawać na bieżąco dalej ciuszki po chłopakach jakby co :-D Zabierają całą zabawę :-p W sumie został mi tylko ten wózek do kupienia i mam nadzieję że mąż mi świni nie podłoży i sam nie kupi za moimi plecami bo chyba bym go zabiła :-D

Ale sobie pospałam :-D I dalej mam ochotę spać :-D Muszę iść do tego alergologa bo ducha wyzionę, ciągle kicham jak ta głupia i znowu mi schodzi na gardło :-( Najgorzej bo i Karola kataru dostała i nie wiem czy ma alergiczny czy ją przewiało w nocy jak się rozkopała.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama o kurcze :-( byłam pewna :zawstydzona/y: moze rzeczywiście za wcześnie jeszcze :-(:-(:-( ???
tulę cię mocno kochana
SORBUS,KRAKOWIANKA,NIKA- nie zrobilam za wczesnie -dzis mam 25d.c a cykle mam 27 dniowe:sorry2:poprostu nie wyszlo:-( ale juz wypilam sobie piwo-wzielam dllllugi prysznic,teraz jem slodkie i nektarynki i ...troche mi lepiej,ale szalu nie ma:sorry2::blink:

jutro moze bedzie lepiej a najgorzej bedzie jak przyjdzie @:baffled: no ,ale nie ja pierwsza i nie ostatnia.

BUNIA- nie przejmuj sie ,ze smecisz-komu jak nie mam-co mi napisals-ze mam Wam smecic a nie Tomkowi-to ja teraz pisze Tobie to samo!!!:tak:bądz z nami -nadzieja wroci -moze jutro ,moze za m-ąc a my bedzemy z Toba!!

EWCIA3004- dziekuje i Tobie kochana-pewnie-kwiecien tez jest si-Tomi ma urdziny w kwietniu-ja mam Dominisie jako prezent(ja 27 lipca On 30;-)) to moze i Tomkowi sprezentuje...bo Zuze mamy obje na rocznice slubu:tak::-D

MONISIA- nooooooooooooooo!!to powodzenia w staraniach i owocnych przytulasków:tak::tak:

chyba idę spać- nie mam na nic siły. nawet myśleć mi się nie chce.
miałam taką nadzieję, że może chociaż z pracą się uda, a tu doooooopa

uciekam do łóżka- jak będę spać, to nie będę myśleć.

dobranoc robaczki

Monisia, Bunia- dobrej nocki i stosunkowo udanej :))

Mama- no widzisz, to Tom także będzie miał z tego miesiąca co się urodził :))

Ja także jestem z kwietnia, a gdyby mi się udało, to miałabym termin gdzieś do 10-go maja, ale jak będę miała planowaną cesarkę, to chyba na urodzinki będę miała Bobasa...:))

Wiesz - ja przy Karoli kupiłam wózek wielofunkcyjny na pasach który ważył 20 kg i zamiast osobnej gondoli była wkładka do przenoszenia malucha i wózek rewelka a kosztował zaledwie 520 zł a na allegro są same pozytywy dla ich wózków więc chyba nie taki diabeł straszny :-) Cena często nie ma znaczenia odnośnie jakości niestety.
Tak więc dla chłopca mam ciuchy do roku a mam dostawać na bieżąco dalej ciuszki po chłopakach jakby co :-D Zabierają całą zabawę :-p W sumie został mi tylko ten wózek do kupienia i mam nadzieję że mąż mi świni nie podłoży i sam nie kupi za moimi plecami bo chyba bym go zabiła :-D
aaaa no to chyba ze tak.. wlasnie nie sprawdzalam komentarzy, ale skoro sa pozytywne, to luzik ;)
wow! to widze, ze przyszykowana juz jestes :D dzisiaj poszlam do sklepu dla kobiet w ciazy i kupilam sobie ciuchy.. ja nie wiem co sie dzieje, ale wszytkie moje spodnie, spodenki i spodnice, ktore sa bez gumki , sa za ciasne! bez przesady... dobrze, ze jutro ide do ginki to niech zobaczy co tam rosnie :)

monia- no to zaszalej tam dzisiaj :D trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete :D

mama- ciesze sie, ze choc troche lepiej :)

BUNIU dobranoc i życzę żebyś jutro obudziła się w lepszym humorku:tak:
MONISIA powodzenia i owocnych staranek:-):tak::tak:

MAMA będzie dobrze - jak nie teraz to następnym razem;-) w każdym razie ja trzymam kciuki mocno za Ciebie i wierzę że zostaniesz mamą trzeciego maluszka:tak::tak:

SOL MAGGY hejka:-)

EWCIA jak przygotowania? Bo to już niedługo:-)

Ostatnia edycja:
reklama
mama- ciesze sie, ze choc troche lepiej :)
maggy- no szalu nie ma z samopoczuciem,ale damy rade:sorry2:dziekuje i Tobie za wsparcie

EWCIA- no wozek pierwsza klasa-ja mam taki kolor scian u dzieci w pokojach i na tym naklejki safari-zwierzęta i trawa:tak:ladnie wygląda:tak:
a kolor i dla synka i dla corki:tak:
masz racje moze bedziemy razem rodzić:tak:

MARYLKA- teraz &&&&&&&&&&&&&&& za Twoja jutrzejsza wizyte u ginek!!!

SERGEEVNA- dla Ciebie tez buziaki za smski:tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry