• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wieczorem!
Mamuś - przykro mi, że nie wyszło... Ale nic się nie martw, rodzimy razem w kwietniu! :tak::tak::tak::-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Zobaczysz kochana, uda się w następnym cyklu! :tak::tak:

Życzę Wam wszystkim miłego wieczoru, a sama muszę już zmykać przygotować się do wyjazdu, no i też trochę już padam. Także dobrej nocki Wam życzę, kochane staraczki! :-)

Mama- no to pokoik musi ślicznie wyglądać :))

Nika- Ja do tych wózków, to nastawiona jestem od tamtego roku...

W tamtym roku oglądałam wersję 2009 i też jest suuuper :)) miałam kupić szaro-seledynowy... (kolor 04)

WÓZEK ESPIRO ATLANTIC 2009 +FOTELIK+PARASOL+KURIE (1118547543) - Aukcje internetowe Allegro

... ale niestety nie kupię mimo, że nadal mi się podoba, bo ten wózio miał mieć Maciuś... druga Dzidzia będzie miała podobny...

ale dla mnie te wózki są rewelacyjne :)))

Ostatnia edycja:
Witajcie Laseczki, mialam w planach posiedziec dzisiaj z Wami a po pracy sie polozylam i niedwno wstalam:zawstydzona/y:

Ewelinka tule Ciebie mocno... Mam nadzieje e juz jest troszke lepiej
Monia ja tez wlasnie ciaze siostry aktualnie przezywam, ale ona nie dosc ze nie dba zupelnie o siebie to jeszcze jak sie widzimy to trajkocze bez rzerwy o dziecku i ciagle mi mmsy sle z rzeczami ktore juz kupila:dry:
Mama o ktorej jutro tu mam czekac na wynik testu??O wlasnie czytam o becie i z niecierpliwoscia szukam dalszych info:-);-)a juz widze e jutro wynik dopiero... No to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
Agatek bol podbrzusza w takiej fazie cyklu vco jestes to dobry znak:tak:&&&&&&&&&&&&
Sol nie stresuj sie;-) Podobno z czasem objawy mijaja, nie trzeba ich miec cala ciaze, bedzie dobrze
Marylka mam nadzieje ze utarg dobry byl i kasiorka na fakkture sie znalazla
Bunia tule mocno, ostatnio tz przezywalam takie cusik wiec wiem co to znczy:zawstydzona/y:
Apropo wiecie jakie jajca??
Mam do wyrwania zeba i dostalam skierowanie od dentysty do chirurga zeby mi potem to ladnie zszyli.. Nie zgadniecie na kiedy termin... Dzwonilam jakie 2 tygodnie temu ie umowic i mam termin na 1 wrzesnia:szok::szok:

Edit
Kurcze za szybko mi sie wyslalo/...
Mama Kochanie nasze
Tule mocno...
Bylam pewna,no...
Smutno mi...
Ale rodzimy razem w kwietniu,tak?
Mamcia kurcze ale z tym kwietniem i urodzinami to juz musi byc Si:tak:
Bo skoro Ty mialas prezent urodzinowy, obydwoje macie slubny to teraz musi sie udac na yrodzinki Toma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
ewcia- ten wozek tez super-duzo jest teraz fajnych modeli:tak::tak:mam nadzieje,ze za jakis czas tez bede wybierac;-)

mary-beth- pakuj sie kochana i przyjemności na urlopie:tak:
monisia- A WY SZALEJCIE!!!:-D:-D

nika- a jak tam wizyta brata???Pati pwenie szczesliwa ,ze ma wujka do dyspozycji??

PRALINKA- witaj kochana-ja dostalam wynik juz dzis -bo pani tak sie przejela,ze zrobila szybcij i niestety 0....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny myślałam że dziś z Wami posiedzę ale już brat dobija się do kompa więc muszę ładnie ustąpić:sorry2: Dobranoc kochane i pchełki na noc:-)

Edit:
MAMA Pati jest wniebowzięta, wszystko robi z wujkiem a ja mam luzik:-) :tak:

Ostatnia edycja:
Mamuś- dokładnie, tyle jest tych wózków teraz, że szok!!!
Zawsze już teraz możesz wybrać :*
Ja to już bym chciała go kupić... :)))

Nika- dobrej nocki

ja jeszcze z 20 minutek posiedzę i też będę mykać, bo strasznie jestem padnięta...

Ostatnia edycja:
PRALINKA- pewnie,ze rodzimy w kwietniu i z nami Marylka i moze Ewcia;-)i Monisia i cala reszta niezafasolkowana:tak::-D:-Da co-jak szalec to szalec-bedzie wyż :tak::-)

NIKA- wiedzialam ,moje tez zawsze molestują wujka:tak::-Dpapa-do jutra!!niedobry brat:no::-D:-D

EWCIA- ten wozeczek ktory teraz wybierzesz tez bedzie ladny;-)

MAGGY- a Ty tez masz jutro ginek?? trzymamy &&&&&&&&&&&& za wizyte!!

BRYKAM spac moje kochane pocieszycielki:))) jutro z rana jedziemy po pltyki na taras i chcemy to zrobic z rana bo weekend ma byc masakra jesli chodzi o pogode a my z dziecmi wszedzie wiec wlece jak wrocimy-ściskam was wszystkie ,spokojnej nocki i do jutra!!!
karaluchy!!! :))

Ostatnia edycja:
No to co Dziewczyny czyli kwiecień jest nasz :)))

No u mnie, to może maj:confused: albo koniec kwietnia:-)

akurat by było Maleństwo na urodzinki- mam 30go:-D:-D

No właśnie w którym tyg. robią planowo cesarki:confused::confused: gdzieś chyba 38-39, nie:confused::confused:

Mama- dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Dobranoc wszystkim ktore ida juz nynac;-)
Mama kwiecien piekny bedzie:tak:
A ja Wam powiem tak szczerze ze w zyciu sie jakos uklada...
Za chrzesnego chcialam cale zycie brata, ale brat nie jest juz z bratowa tylko z inna wiec nie moze i wymyslilam ze wezme bratanka, lae On ma bierzmowanie w przyszlym roku i jakby nie bylo to gdybym urodzila wczesniej to bym musiala czekac...
Tak to sobie wszystko tlumacze...

Ewcia ja nie wiem jak z cesarkami:zawstydzona/y:

Wlasnie mam dzwonila, bo chcialam w niedziele sie na dziale opalac bo wolne..
A rodzice wymyslili ze jedziemy nad wode:-D

Edit
No to i ja lece do luzeczka...
Spoojnej nocki
Buziole

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć