• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aaaa no to chyba ze tak.. wlasnie nie sprawdzalam komentarzy, ale skoro sa pozytywne, to luzik ;)
wow! to widze, ze przyszykowana juz jestes :D dzisiaj poszlam do sklepu dla kobiet w ciazy i kupilam sobie ciuchy.. ja nie wiem co sie dzieje, ale wszytkie moje spodnie, spodenki i spodnice, ktore sa bez gumki , sa za ciasne! bez przesady... dobrze, ze jutro ide do ginki to niech zobaczy co tam rosnie :)
A to normalne z ciuchami :-D A że jestem przygotowana - ja mam wszystko świeżo po Karoli więc nie nowość :-D

pralinka - wiem po prostu po Karoli wiedziałam czego się spodziewać a teraz zgłupiałam bo jest zupełnie inaczej :-p Ja już się wcześniej przygotowałam na 7 miesięcy przytulanek z kiblem a tu niespodzianka - nie przytuliłam się ani razu :-D Tylko te skurcze mnie nawiedzają ale też nie zawsze i po prostu dziwnie się czuję :-D

Spadam spać - karaluchy wszystkim i owocnej nocy :-D

reklama
Ewcia z tego co sie orientuje to planowane cerarki są od 38 tygodnia ciązy... :)
Babeczki lece pod prysznic... mąz poszedł na nocke i ma od jutra wolne do poniedziałku wiec znowu bede miec męza na noc a nie tylko do Ali sie tule... lece jak sie ogarne to może zajże jeszcze a jakby nie to dobrej nocki życze wszystkim i oby jutrzejszy dzien był lepszy dla Ciebie Bunia i dla nas wszystkich :)

marylka maggy kciukasy za jutrzejsze wizyty zaciśnięte...
no to lece...

mama oj przykro mi że nie wyszło:-(, dzidziuś chyba chce się urodzić w kwietniu :happy2: tom ma urodzinki ,pogoda już fajniejsza:-):tak:
pamiętaj Nie spoczniemy nim poczniemy !!

mary beth udanego urlopu w Polsce:tak::-) Słyszałam że zmiana klimatu pomaga więc działajcie;-):-) będziemy kciuki trzymać &&&&&

maggy marylka &&&&&&&&&&&&&& kciukasy za wizytę jutrzejszą

dobranoc wszystkim słodkich snów i owocnych staranek :-)

mama : glowa do gory, trzymam kciuki za nastepny raz :) !

sol : ja mam nadzieje, ze bede miec tak jak ty, bo tez mialam 6/7 m-cy przytulanek z kiblem i jetsem pewna ze znow bede miec... wiec mam nadzieje, ze tez mnie dtuga ciaza zaskoczy i sie odkleje od klozetu :) (tymbardziej z eja mialam popoludniowe przytulanki, ktore zaskakiwaluy wszedzie : w uaie, w szkole, na miescie oraz wieczorne 20-22 nawet 23 :) a chcialabym moc isc po malego do przedszkola bez stresu i sie wyspac przed porodem :)

josephine - powiem tak - u mnie sprawdziło się ze jak matka twoja przechodziła ciąże tak i ty będziesz :-D Z moją siostrą wymiotowała do 8 miesiąca - obie z siostrą w pierwszej ciąży rzygałyśmy jak kot :-D Za to ze mną moja mama leżała całą ciążę bo miała skurcze. Moja siostra nie ma i nie będzie miała drugiego dziecka więc nie mam odniesienia ale mam identycznie - zero wymiotów za to skurcze :dry: No i problemy ze spaniem :dry: Ale życzę Ci żeby druga ciąża przebiegała u Ciebie spokojnie :-)

mary-beth - znajomi mojego ojca jak pojechali na safari to z bliźniakami wrócili :-D Rozwalało nas tylko że przyszła mamusia robiła się blada jak się wydurnialiśmy że jedno będzie białe a druie czorne :-D Czyżby miała coś na sumieniu? :-D

A ja nerwicy dostałam. Jakiś czas temu maż mi powiedział że jakiś anonim do niego wydzwania ale tylko sygnałki puszcza a teraz zaczął dzwonić i grozić mojemu mężowi. Koleś nawet nie wie z kim rozmawia ani skąd M jest ale równo grozi. Ja wiem że ktoś sobie jaja robi i po prostu wybrał numer na pałę ale i tak mnie to wyprowadziło z równowagi ze się cała trzęsę z nerwów. Mam ochotę kolesia za jaja powiesić :wściekła/y: Już nie smęcę :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie kochane ciezarowki i przyszle ciezarowki!;-)
Wczoraj mnie nie bylo bo sie goscilismy ale dzisiaj mam zamiar troche z Wami popisac :)

Mama Kochana czytalam ze nie wyszlo w tym miesiacu? A moze betke za szybko zrobilas? Moze nie wszytsko stracone? Pamietaj co mi sama kiedys napisals....Zeby sie nie nastawiac i cierpliwie czekac z kazdym cyklem i wrzucic na luz.... Tulam Cie Kochana i zobaczysz ze za niedlugo sie uda a w tym miesiacu to juz obie bedziemy sie starac...chociaz wedlug moich obliczen jak bede miala owulke S bedzie na delegacji ale co tam! Zobaczymy co ma byc to bedzie!:tak:

Bunia nie przejmuj sie praca. Ja jak jeszcze mieszkalam w Polsce tez dlugo szukalam i w koncu trafilam na super robote i dobrze platna! Trzeba tylko sie nie poddawac i cierpliwosci troche:tak:

Maggy czytalam ze ciuszki ciazowe kupilas :) Jakies fajne?:-)
Powiedzial Ci cos ginek odnosnie latania? Mi mowil ze jak nie ma przeciwskazan i z ciaza jest wszystko ok to mozna. Tylko juz Cie nie wpuszcza do samolotu powyzej 7 miesiaca.

No i widzicie nadrobilam ale juz zapomnialam co ktorej napisac :):-D
To co kobietki? Jak tylko mi sie skonczy @ dolanczam do grona staraczek :-D

Jeszcze raz MILEJ SOBOTY!!!!;-)
2is86eq.gif

Witam wszystkich :)
Dołączam do grona starających sie o dzidzie narazie bez skutku :( Ale cóż poczekam kilka dni może w tym miesiącu sie udało :-) mam miec @ ok 17 lipca hmm... jestem pełna nadziei. Fajne są te fora co kobietki sie nawzajem na duchu podtrzymuja :D Pozdrawiam i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do rozmowy :-)

dzien dobry :)

wczoraj usnelam w poprzek lozka z laptopem obok i rozpoczetym postem :D wiec przepraszam, ze sie nawet nie pozegnalam ale za szybko mnie sen zmogl :)

obudzilam sie o 2 w nocy i pisalam z telefonu na forum, ale zly klawisz wcisnelam i skasowalo sie wszystko :D zasnelam dopiero przed 4 przewracajac sie z lewej na prawa strone :) no ale nic. jestem :)

Sol- jak czytalam o tej co z blizniakami zaszla w ciaze na safari to sie tak zasmialam, ze prawie obudzilam mojego :D dobre dobre :D

Witam wszystkich :)
Dołączam do grona starających sie o dzidzie narazie bez skutku :( Ale cóż poczekam kilka dni może w tym miesiącu sie udało :-) mam miec @ ok 17 lipca hmm... jestem pełna nadziei. Fajne są te fora co kobietki sie nawzajem na duchu podtrzymuja :D Pozdrawiam i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do rozmowy :-)
witaj czarna :) pewnie, ze przyjmiemy :) rozgosc sie i czuj jak w domu :)

Maggy czytalam ze ciuszki ciazowe kupilas :) Jakies fajne?:-)
Powiedzial Ci cos ginek odnosnie latania? Mi mowil ze jak nie ma przeciwskazan i z ciaza jest wszystko ok to mozna. Tylko juz Cie nie wpuszcza do samolotu powyzej 7 miesiaca.
czesc :) wlasnie nic specjalnego.. myslalam o jakiejs spodnicy do pracy, ale tam wszystko takie.. duze... te spodnice to mialaby to polowy lydki wiec na maltanskie upaly odpada.. kupilam tylko 1 dlugie spodnie.. leginsy i jeans'owe ogrodniczki krotkie, a nogawki moga byc dluzsze, do kolan.. wiec ok. poza tym patrzylam tak, zeby w razie W mozna bylo je ubrac pozniej.. mysle, ze beda ok. na razie to pierwszy sklep, musze wypatrzec kolejne .. aha .. no i w terranova kupilam sukienke i bluzki takie luzniejsze.. bo niestety wszystkie rzeczy jakie mam w domu sa dopasowane..

Jesli chodzi o gina to dzisiaj dopiero ide :) na 11 mam wizyte i oby powiedziala mi cos dobrego, bo mam lekki niepokoj.. moze przez to ze juz raz stracilam fasolke i to gdzies tam we mnie siedzi... i gnebi, ze cos moze byc nie tak..

bole w podbrzuszu nadal mam, piersi jakby napompowane byly.. zreszta brzuch tez..
wczoraj ogladalam forum z brzuszkami i.. dziewczyny maja takie brzuszki w 12-15 tygodniu.. i tak dumam, ze moze to beda blizniaki :D albo... po prostu juz tak przytylam, albo....
to ja sie moze nie bede nakrecac, tylko zobacze co gin powie :)

A ja nerwicy dostałam. Jakiś czas temu maż mi powiedział że jakiś anonim do niego wydzwania ale tylko sygnałki puszcza a teraz zaczął dzwonić i grozić mojemu mężowi. Koleś nawet nie wie z kim rozmawia ani skąd M jest ale równo grozi. Ja wiem że ktoś sobie jaja robi i po prostu wybrał numer na pałę ale i tak mnie to wyprowadziło z równowagi ze się cała trzęsę z nerwów. Mam ochotę kolesia za jaja powiesić :wściekła/y: Już nie smęcę :-(
a nie lepiej dac znac policji? hmm... ja bym to zglosila.. w ogole to nagrac rozmowe jak tylko macie warunki.. nie wiem, ale przynajmniej sprawdzic na policji co mozna w takiej sytuacji zrobic.. nawet jesli to gowniarz jest to niepokojace..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maggy Ty sie obudzilas a ja wybieram sie spac :-) jestem w wielkiej nadziei ze jest we mnie juz fasolka w sumie dopiero 2 cykl staran ale nadzieja umiera ostatnia :) a wy dziewczyny dlugo sie staralyscie albo staracie? Tyle co sie naczytalam juz to glowa boli.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry