Hej Laseczki

Witam nowa Straczke, a moze juz przyszla mame;-)
Czarna ja przed ciaza nie szlam do lekarza. W grudniu twierdzilismy z Mezem ze to dobry czas. Akurat bylam przed dniami plodnymi. W dni plodne serduszkowalismy 3 razy i sie udalo w pierwsyzm cyklu, niestety dluga sie dzieciatkiem nie cieszylam bo 16 lutego mialam juz zabieg... Teraz mam drugi cykl staran i czuje ze nic z tego nie bedzie... Ale do trzech razy sztuka

Podsumowujac przed ciaza, jesli to dopiero poczatek staran, nie ma co isc do lekarza bo nie wiesz czy masz po co, dopiero jak wyjda II kreseczki, no chyba ze nie daj Boze kilka miessiecy sie para stara to wtedy warto.
Sol dziecinka z pieluch wyrasta, ale nie przyzwyczjaj sie bo zaraz bedziesz miala nastepne pieluszki;-) Ale zdolna Mała, to sie chwali
Pusto tu jakos , a ja chcialam z Wami sie kawusi napic i leciec sprzatac, a potem kto wie moze jakies opalansko
Edit
Kawusia wypita to lece prasowac poki slonca w domu nie mam...
Mama, kochanie mam nadzieje ze dzisiaj u Ciebie wszystko O.K.??
Ja nigdy nie zrozumiem dlaczego te co nie chca i nie moga to maja, a te co pragna to sie musza tyle starac... To jest niesprawiedliwe
A wiecie, ja do 30roku zycia chce miec 2ke, iec pewnie jak teraz mi sie uda wkoncu zajsc w ciaze to po porodzie od razu zaczne staranka bo znowu nie wiadomo kiedy sie uda...
Tymczasem milego dizonka Wam zycze, pewnie dzisiaj bede podgladac...
Buziaki