J
jaewa
Gość
hej Maggy,
Fajne te Twoje zakupy
Myslisz ze nawet gdybys byla w ciazy z blizniakami juz by bylo tak widac?

Ja poki co w ciazy nie jestem a tez mam brzuch juz jak przy 5 miesiacu zwlaszcza teraz jak mam @
chociaz szczuplutka jestem 
Oj Kochana Ty po nocach nie spisz ze tak z ranca na forum chcialas napisac?
I jeszcze jedno pamietasz co mi zawsze mowilas? Ze sie nie mozna stresowac i WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! No wiec bedzie Kochana i sie nie stersowac prosze bo Ci to szkodzi i fasolce tez;-)!
Witaj Czarna
Ja zaczynam w tym tygodniu
Fajne te Twoje zakupy

Ja poki co w ciazy nie jestem a tez mam brzuch juz jak przy 5 miesiacu zwlaszcza teraz jak mam @
chociaz szczuplutka jestem Oj Kochana Ty po nocach nie spisz ze tak z ranca na forum chcialas napisac?

I jeszcze jedno pamietasz co mi zawsze mowilas? Ze sie nie mozna stresowac i WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! No wiec bedzie Kochana i sie nie stersowac prosze bo Ci to szkodzi i fasolce tez;-)!
Witaj Czarna
Ja zaczynam w tym tygodniu
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie wiem na co idą nasze podatki
sprzęt podobno mają tylko prawo im wiąże ręce :-( Miałam kiedyś sprawę o próbę pobicia i groźby karalne i jeden policjant który przyjmował zgłoszenie powiedział że ten skó.. powinien dostać wyższą karę ale prawo mamy takie a nie inne i niestety oni nic nie mogą :-( Próbował nawet na śledczego wpłynąć żeby zakwalifikował czyn wyżej bo to farsa o co zostanie oskarżony
Dobrze ze był z nami podczas całego procesu i dodawał otuchy bo ciężko by mi i koleżance (świadkowi) było :-( 
Czy Twoj maz podejrzewa kto to moze byc?