• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej Maggy,

Fajne te Twoje zakupy :) Myslisz ze nawet gdybys byla w ciazy z blizniakami juz by bylo tak widac?:szok::-D
Ja poki co w ciazy nie jestem a tez mam brzuch juz jak przy 5 miesiacu zwlaszcza teraz jak mam @:laugh2: chociaz szczuplutka jestem :)
Oj Kochana Ty po nocach nie spisz ze tak z ranca na forum chcialas napisac?:blink:
I jeszcze jedno pamietasz co mi zawsze mowilas? Ze sie nie mozna stresowac i WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! No wiec bedzie Kochana i sie nie stersowac prosze bo Ci to szkodzi i fasolce tez;-)!

Witaj Czarna :)
Ja zaczynam w tym tygodniu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nio a ja czekam na wynik staran :-) Moj maz twierdzi ze za bardzo sie spinam i za bardzo chce, on oczywiscie tez ale tak tego nie uzewnętrznia... moze ma po czesci racje. Wiec powodzenia zycze w staraniach jaewa :-) Jesli macie jakies zlote rady z checia poczytam hehe

Fajne te Twoje zakupy :) Myslisz ze nawet gdybys byla w ciazy z blizniakami juz by bylo tak widac?:szok::-D
Ja poki co w ciazy nie jestem a tez mam brzuch juz jak przy 5 miesiacu zwlaszcza teraz jak mam @:laugh2: chociaz szczuplutka jestem :)
Oj Kochana Ty po nocach nie spisz ze tak z ranca na forum chcialas napisac?:blink:
I jeszcze jedno pamietasz co mi zawsze mowilas? Ze sie nie mozna stresowac i WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! No wiec bedzie Kochana i sie nie stersowac prosze bo Ci to szkodzi i fasolce tez;-)!
nie wiem, czy to blizniaki, ale brzuch mam dosc duzy jak na 4-5 tydzien. no nic zobaczymy co mi ginek powie, ale fakt- do tego momentu sie troche stresuje.. jak juz bedzie po to wrzucam na luz :D

czarna- ja odstawilam anty w marcu i do maja bralam przez te 3 m-ce tabletki z folikiem i witaminami...(oczywiscie caly czas je biore) mielismy zaczac od czerwca/lipca, ale juz sie nie zabezpieczalismy w maju.. tylko, ze zaczelismy staranka po owulacji, wiec musialby sie stac cud :) w czerwcu natomiast sie udalo :) tzn. poki co sa II kreski i objawy ciazowe.. dzisiaj ide do ginka pierwszy raz. moze troche za wczesnie, bo czytalam gdzies, ze dopiero w 7 tygodniu sie powinno isc.. ale ja tam wole nie ryzykowac..

Niestety mysle ze zlotych rad nie ma, jednym sie udaje szybciej innym troche pozniej:tak:
Ja dopiero zaczynam sie starac wiec nie mam wielkiego doswiadczenia.
Tak jak Maggy od 3 miesiecy biore witaminy i kwas foliowy a co z tego wyjdzie okaze sie w przyszlym miesiacu:-D
Jak tylko skonczy mi sie @ zaczynamy!!!:-D

Maggy zycze powodzenia u ginka, to juz niedlugo :)

no ja anty odstawilam w listopadzie juz ale zabezpieczalismy sie zawsze no i tak 2 mies probujemy :-) moze i mi sie udalo a jeszcze o tym niewiem :-) aczkolwiek wole sie nie nastawiac bo pozniej tylko gorsze rozczarowanie jak pokaze sie 1 kreseczka. U mnie jest juz godzina 1 w nocy wiec klade sie spac jutro napewno sie pokażę :-) a jak myslicie w trakcie staran nalezalo by isc do gina? Czy dopiero jak sie uda :)

Niestety mysle ze zlotych rad nie ma, jednym sie udaje szybciej innym troche pozniej:tak:
Ja dopiero zaczynam sie starac wiec nie mam wielkiego doswiadczenia.
Tak jak Maggy od 3 miesiecy biore witaminy i kwas foliowy a co z tego wyjdzie okaze sie w przyszlym miesiacu:-D
Jak tylko skonczy mi sie @ zaczynamy!!!:-D

Maggy zycze powodzenia u ginka, to juz niedlugo :)

no.. wizyta za 4h moze 5h jak sie spozni ;) a spoznia sie zawsze :D

czarna- tak jak pisze jaewa nie ma rad.... chociaz mysle, ze jedna najwazniejsza jest- wyluzowac i nie czekac, nie wypatrywac.. wiem, ze ciezko.. ale im bardziej sie spinamy tym bardziej nic z tego nie wychodzi..

ok, uciekam do pracy :) milego dnia wszystkim :D

Marylka- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoja wizyte :D

buziaki

Mysle ze dopiero jak wyjda Ci na tescie II wtedy oplaca sie isc do gina, ale to tylko moja opinia.
Zycze wiec slodkich snow i powodzenia w starankach!:-)

maggy - niestety policja jest bezradna dopóki to nie są groźby pod tytułem "zabiję ciebie i twoją rodzinę". Mało to takich spraw było już na policji? Oni gucio mogą :dry: Nie wiem na co idą nasze podatki :wściekła/y: sprzęt podobno mają tylko prawo im wiąże ręce :-( Miałam kiedyś sprawę o próbę pobicia i groźby karalne i jeden policjant który przyjmował zgłoszenie powiedział że ten skó.. powinien dostać wyższą karę ale prawo mamy takie a nie inne i niestety oni nic nie mogą :-( Próbował nawet na śledczego wpłynąć żeby zakwalifikował czyn wyżej bo to farsa o co zostanie oskarżony :no: Dobrze ze był z nami podczas całego procesu i dodawał otuchy bo ciężko by mi i koleżance (świadkowi) było :-(
No i czego męża budzisz? Ja się na mojego drę od 15 min zeby wstał ale jakoś bez rezultatu :-p

jaewa, czarna - uda się zobaczycie :tak: wszystko w swoim czasie :-) najważniejsze zeby się nie nakręcać bo wtedy trudniej zajść - korzystajcie i cieszcie się z sexu póki możecie a szybciej się uda :-D

A ja pochwalę dzisiaj moje dziecko :-D Pomijam fakt że usnęła po północy i obudziła mnie przed 7 ale spoko - zamiast pampersa dostała dzisiaj majteczki zwykłe i już zrobiła na nocnik siusiu i kupkę :-D Co prawda pewnie ją będzie trzeba sadzać dzisiaj co pół godzinki zeby załapała o co biega ale za to jak fajnie dupka wygląda bez pampersa :-D

Witaj Sol:-)

Ale tutaj cicho dzisiaj :tak:
Gratuluje rezolutnej malej istotki co juz nie siusia w pieluszki, oby tak dalej!:-D
Faktycznie niemile sa takie telefony a jakie stresujace....:crazy: Czy Twoj maz podejrzewa kto to moze byc?:baffled:
Co do staranek ja sie nie nakrecam bo moj S tego nie lubi wiec nie mam wyboru tylko byc cierpliwa:-D

Ale spiochy wszystkie spia jeszcze! WSTAWAC!!!!:-D
No tak jak ja sie zaczne zaraz powoli zegnac to wszystkie wstana:tak:

reklama
Ewciu - niby kiedyś już ktoś mu robił takie numery i podejrzewa ze to ten sam typek ale nie ma pewności - głos młody i koleś nawet nie wie z jakiej miejscowości jesteśmy więc widocznie jakiś szczeniak :wściekła/y: A cicho tu rzeczywiście jakoś a już prawie 9 :szok: :-) Albo śpią albo z pogody korzystają na poranne spacery :-) Ja też zaraz spadam po zakupy z Karolą na bazary póki nie ma upału :tak: Tylko się zbiorę i ubiorę bo w piżamie urzęduję :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry