• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kobietki ide przed dom bo tam mam cien-wypije kawke i dzieci sie pobawia bo o 16.00 jedziemy na zakupy spozywcze.
papatki:))

reklama
Kobietki ide przed dom bo tam mam cien-wypije kawke i dzieci sie pobawia bo o 16.00 jedziemy na zakupy spozywcze.
papatki:))

Krzysiulka, milutkiego dnia Ci zyczę! Pozdrowionka dla dzieciaczków i małżonka :-D I pamietaj, jak coś pisz...koparka wpadnie :-D buziolki i trzymam &&, daj mi znać jutro jak wynik ok? Bo mnie w weekend nie będzie, a bedę myśleć...Cumolki***

pa sorbuś:-)

witaj witaj ewelina :-)

no nie spoczniemy:-D;-) kurcze a już końcówka dni płodnych:cool2: te dni tak szybko lecą a potem się dłuży do teścika

smacznej kawki mama:-) ja zmykam bo mężuś przyjechała z pracy:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też uciekam Kochanieńkie....wyłożę sie na słoneczko i nacieszę promieniami słonecznymi, choć zjarana już jestem, ale co tam...trzeba korzystać!

Milego dnia i duuuuuuuuuuużo uśmiechu!!!

Buziaczki Staraczki :-D:-D:-D

ewelinko - uwierz mi wtedy to nie było śmieszne :-D Ale wkurzający był fakt że idąc na bilard z mężem co 20 min biegałam do kibelka bo Karoli coś nie pasowało :-D Dobrze że tam prócz mnie przebywały z reguły tylko dwie barmanki więc kibelek był z reguły wolny :-D

mama - mam takie w spacerówce i mi nie przeszkadzają a ogólnie wózek mi się podoba bardziej od espiro vector 4 lite a cena super więc klamka zapadła :-D muszę tylko Marylkę ścignąć za ile i czy ma do niego dostęp :-)

hej rozmawiałam z naszą mamuśką :) niestety beta 0 nie udało sie mamcia podłamana ale zgodziła sie być ze mną kwietniówką :)

hej rozmawiałam z naszą mamuśką :) niestety beta 0 nie udało sie mamcia podłamana ale zgodziła sie być ze mną kwietniówką :)

szkoda...

ale następnym razem na pewno się już uda. komu jak nie mamie

czyli nie tylko ja tak mam po clo- bóle podbrzusza, senność, mleczny śluz. ja tak miałam przez 2 cykle z clo i teraz to samo, dlatego wiem, że mi się nie udało. ale miałam nadzieję, że u niej to znaczy coś innego...

ja małża odprawiłam znowu do naprawy autka. sama nie jechałam, bo dalej źle się czuję. śpiąca jestem okropnie po tej nocy nieprzespanej. zębol już trochę odpuścił, ale głowa zaczęła boleć. nie lubię takich upałów- chociaż tyle że w domu jest chłodniej, bo bym chyba umarła

nikt mi nie dzwonił, czyli z ani jednej rozmowy o pracę nic nie wynikło nikt mnie nie chce, bo jak widzą, że młoda mężatka to zaraz w ciąży będzie- a co im mam mówić? że nie bo mi nie styka na takie mega leczenie i nie prędko w ciąży będę? jakie te zycie popaprane.

najlepiej żeby kandydatka miała 25lat, odchowane dzieci, 15 lat doświadczenia i inżyniera, magistra albo wogóle profesurę w ręku. dżizas- nic mi się ku** w życiu nie udaje. pracy nie, dziecka nie...

i znowu mam doła. idę się schować...

otworzyłam sobie redsika jabłkowego- może choć trochę na smuty pomoże. a jak nie to przynajmniej uśpi. jak nie pomoże jeden, to w szafce jeszcze 2 są

się ululam na te moje smuty

mama - kwiecień śliczny miesiąc i już tak zimno nie będzie :-)

Przejadłam się pizzą i teraz cierpię :-( Karola szaleje a ja chce ciągle spać :sorry: małż poszedł po coś do picia bo nie idzie wytrzymać - może wieczorem wyjdę na chwilę z Karolą na dwór bo teraz sama bym zemdlała :-( A no i się nie pochwaliłam - na początku sierpnia oddajemy Karoli jej pokój - udało nam się uzbierać kasiorkę na wyposażenie naszego pokoju :-D

zabiję mojego męża - kupił mi sok malinowy z melisą co bym się tak nie denerwowała :szok:
a na dodatek zamiast niegazowanej wody kupił mi gazowaną i musiałam dziecku uszy zatykać jak klął :-D

reklama
wszystko do du*** znowu...

ech, uciekam, nie będę wam smęcić. zresztą tu i tak pustka...

znowu mam taki daremny dzień...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry