• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol fajny wózek i tylko 499 zł:szok:
mama to czekamy jutro rano na teścik i potem wynik bety:-)

z tymi mdłościami to tak jest są męczące ale człowiek wie że w ciąży jest:-)
ja w pierwszej ciąży nie miałam mdłości ani zachcianek i się denerwowałam co chwilę że coś nie tak jest

kurcze przykro mi z powodu wisienki:-( ale niestety ona sama musi sobie poradzić z tą stratą my możemy tylko wspierać i pocieszać.

Ostatnia edycja:
reklama
sorbku - ja po Karoli obiecałam sobie że nigdy więcej w ciąży nie chce być jeśli mam mieć mdłości czy wymioty :-p 7 miesięcy siedzenia w łazience mi wystarczy - a najgorsze że przez to straciliśmy całe życie towarzyskie bo rzygałam po wszystkim i bez okazji więc dla mnie to był koszmar nie ciąża a teraz narzekam bo wiem że choć mnie muli to mnie muli z nerwów :-( Jednak ciężarnym się nie dogodzi :-D

Spadam zamówić pizze bo mnie zaczyna ciągnąc a to dobry objaw :-D Chyba sobie daruję gnębienie mojego gina dzisiaj i zacznę się cieszyć dobrym samopoczuciem :-D

KRAKOWIANKA-Witaj i dziekuje Ci bardzo:tak::tak:mam nadzieje,ze Wasze &&&&&&& pomoga!!!!
co u Ciebie??

MARY150- hejka,jak tam Tobie czas mija???
SOL- wozek niezly i fajna cena-jak dla mnie za male kola;-)

EWELINA- miotka z tuningiem-ale sie usmialam:-D

witaj mama:-) u mnie ok
Działamy ;-):-) do południa i popołudniu na podwórku z Zosią siedzę bo jeszcze za mała by zostawić ją samą Zaraz coś kombinuje i dlatego rzadko tu bywam

SOL, jak ja bym chciała zaprzepaścić życie towarzyskie na rzecz dzidzi i rzyganka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Można było pogodzić, znajomi mogli chociaż głowę przytrzymać...:-p;-)

MAMA05, ;-)sama się usmiałam:-D

mary150-wiem ,wiem jak to jest z takim maluchem:tak::-D:-Dnajwazniejsze ,ze znajdziesz chwile,zeby wleciec do nas;-)ukochaj Zosie:tak:
no i dobrzeze starania trwają-pamietaj haslo-NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!:-D

Sol a nie mówiłam ze wsio ok :tak:

zgadzam sie kobiecie sie nie dogodzi a co dopiero ciężarnej :-D:-D:-D

mama jak coś się dowiesz to pisz ;-)

pa żabki moje kochane do jutra mam nadzieje

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć