• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINA- dokladnie to Jej napisalam,ze rana sie nie zagoi ale zaleczy i na wszystko czas jest potrzebny,ze nie zapomni-bo serce mamy nie zapomina,ale z biegiem czasu bedzie troche lżej życ,zeby byla tez przygotowana na zalamania i gorsze dni -ja tez je mam mimo uplywu 6lat...napisalam Jej ,ze Ja wspieramy i zawsze bedziemy wspierac i ze jak tylko pczuje potrzeba to niech zagląda i wlatuje kiedy chce-przeciez TU zawsze jest ktoras na posterunku:tak:

reklama
EWELINA- dokladnie to Jej napisalam,ze rana sie nie zagoi ale zaleczy i na wszystko czas jest potrzebny,ze nie zapomni-bo serce mamy nie zapomina,ale z biegiem czasu bedzie troche lżej życ,zeby byla tez przygotowana na zalamania i gorsze dni -ja tez je mam mimo uplywu 6lat...napisalam Jej ,ze Ja wspieramy i zawsze bedziemy wspierac i ze jak tylko pczuje potrzeba to niech zagląda i wlatuje kiedy chce-przeciez TU zawsze jest ktoras na posterunku:tak:

Ładnie napisałaś :tak:
Oby szybko nasza Wisienka sie pozbierała i do na Was wróciła, choć wiem, że to niełatwe...głęboko wierzę, że da sobie radę...

MAGGY, cześć Dziubasku :-D

MARYLKA- dostalam dzis smska od Wisienki,napisze Wam:

nie moge jeszcze pisac na wątku.nie wiem czy jeszcze czy wcale.zycze dziewczynom jak najlepiej,ale nie umiem sie z Wami cieszyc.mam zal do zycia i probuje jakos dalej istniec...
dzięki mama za info , biedna Wisienka tak sie cieszyli, tak pragneli nawet niechcem sobie wyobrażać co ona może teraz czuć :(:(

monia jak tam pączek zjedzony ?? ja mam dziś głodomora :( pochłonełam już całą sałatke i mysle o mięsie z kebaba :( ale nie pójde zamówić najwyżej jak dalej będzie mnie ssac to pójde po jogurt

MARY-BETH- no jutro wylatujecie wiec przyjemności i pokaż swojemu facetowi Polske z najlepszej strony;-):-)a Wroclaw podobno jest piekny:tak:
Dzięki, kochana!
Ja jeszcze we Wrocku nie byłam, więc się bardzo cieszę, że M. zabukował wszystko właśnie tam! :-):-):-D Mam nadzieję, ze dorwę się tam do internetu, to Wam podeślę wirtualne kartki! :-)

Doczytałam, że Wisieńka pisała do Ciebie... Strasznie mi przykro, że ona tak cierpi... Domyślam się, ze jeszcze z nami nie popisze długo... :-( Dobrze, że wie, że my o niej myślimy i ma nasze wsparcie. Myślę, że Ewcia zrobiła wspaniałą rzecz odwiedzając ją. Mam ogromną nadzieję, że Wisieńka da sobie radę z bólem. Z całego serca Ci tego życzę, Wisieńko!

MARY-BETH- no to czekamy na Twoja e-kartke i licze ze znajdzisz dostep do internetu:tak:

MAGGY- no oby Wisieńka w miare szybko pogodzila sie z sytuacją i wrocila w miare do siebie-latwe to nie jest,ale najciężej bedzie jak sie zatraci w rozpaczy...wtedy ciężko sie pozbierac i dllllugo to trwa:-(
a Ty jak sie czujesz-dzis brzuszek nie boli:sorry2:

MAGGY- dzieki!!! a Ty tez masz ten mleczny sluz????taki bialy nieciagliwy??? bo ja tooooooone;-)
hmm.. nie mam zadnego sluzu.. chyba, ze nie zauwazylam :D
dzisiaj dodatkowo doszly zawroty glowy.. tzn. tak ze 2 razy mna zakrecilo, ze az sie wystraszylam..dobrze, ze siedzialam

dzisiaj chyba tez wczesniej wyjde z pracy... tak sie zastanawiam czy w ogole wytrzymam do konca tutaj pracowac..ale chyb anie... za duzo nerwow, stresu.. choc uwielbiam moja prace, ludzi itp
no nic.. mam tylko nadzieje, ze wszystko z dzieciatkiem bedzie ok... zaczynam sie chyba troche bac znowu :( musze odpoczac.. i juz mysle o urlopie....

MAGGY, jak się dziś czujesz???? Jakieś dolegliwości???
hmm.... no wlasnie jakas taka slaba jestem.. poza tym- dalej bole w podbrzuszu.. bole piersi (szczegolnie rano) no i coraz wieksze mdlosci.. Cos czuje, ze w nastepnym tygodniu bedzie mnie mdlic bardziej..

reklama
hmm.... no wlasnie jakas taka slaba jestem.. poza tym- dalej bole w podbrzuszu.. bole piersi (szczegolnie rano) no i coraz wieksze mdlosci.. Cos czuje, ze w nastepnym tygodniu bedzie mnie mdlic bardziej..

Na mdłości herbatkę imbirową, albo korzeń imbiru do żucia polecam, powinno złagodzić :tak:
Powiem Ci, to dobrze, że masz dolegliwości, będziesz miała co wspominać i wiesz, że jestes w ciąży :tak::tak::-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry