• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pochwalisz sie w efekcie końcowym? :-)
EWELINA- jacha,ze sie pochwale;-)tylko ,ze dzis jade do "obcego" fryzjera bo do mojego pisalam Wam-termin na 21 wrzesnia a ja nie moge juz tyle czekac bez przesady i dzis jade do innej miejscowości i licze,ze mi niezrypie wlosow-w kazdym razie Tomi wstawi fotke wieczorkiem:tak:;-)

MONIA- marsz do dmku-przemęczysz sie autobusami i bedziesz odpoczywac-jak masz mozliwość wyjscia to kożystaj a jak jutro bedzie gorzej??? jak boli to nasmaruj sie kremem i lez:tak:tule Cie bidulko:sorry2:

MARYLKA- jak tam okna pomyte??

reklama
W życiu za wami dziś nie nadąże....

Aga fajniutka foteczka:)

Ewcia bardzo dobre nastawienie masz! i super że już zaczelilscie staranka:))

A mnie boliiiiii i umieram w głupiej pracy bo jestem głupia i nie chce iśc do domu...
Coś mi się wczoraj zrobiło w plecy na wysokości lewej nerki... Chyba zapalenie mięśni jakichś... Bo nerka to chyba nieeee, bo boli tylko jak się ruszam... Ale jak zaboli to porządnie! I do tego glowa zaczyna i to porządnie. buuuuuuu:-(:-( A tu jeszcze prawie 5 godzin pracy..... Chyba jednak pójde do domu.,... tyle że musiałabym w samo południe jecheć 45 minut autobusami....
I weź tu takiej dogódź:confused:
to ja mono tulam w takim razie :) i spoko ja też dziś ledwo ledwo nadanżam za dziewczynami :)

Aga fajna fotka :)

mama tak tak pomyte :)

Mama, to oby nowy fryzjer zrobił według Twego życzenia :tak: tylko bądź miła dla niego, bo jak mu podskoczysz to wiesz, większe niebezpieczeństwo, że zrobi Ci jakiego irokeza, czy co tam gorszego ;-):-D:-D

Dzięki:)
Twarda jestem (i głupia) wziealm procha i porobię to co nie może poczekać i faktycznie spadam...
A jeszczewczoraj bawilam się na wsi z moim 3-letnim siostrzeńcem. Twardo pomimo bólu Wymiękłam jak chciał żebym go przez pokrzywy przeniosła... pocałował mi plecy (uczymy go że jak się pocaluje to juz nei boli) tak ze 3 razy i pytał czy już nei boli... Przeniosłam go a potem padłam i tak leżałam do końca dnia... I on stwierdził potem że teraz to musi się do mnei przeprowadzić żeby dużo calować żeby calkiem przestało boleć.... I weźcie się nei bawcie z takim słodziakiem....

monia siostrzeniec super słodziak :) ja też takiego chce :) ale ja wiem ze będe miała :) i wiecie jakoś mi sie zdaje ostatnio że jak sie uda to będzie syn :) i też sie bardzo ciesze :)
monia życze Ci takiego słodziaka jak najszybciej :)

Twarda jestem (i głupia) wziealm procha i porobię to co nie może poczekać i faktycznie spadam...
A jeszczewczoraj bawilam się na wsi z moim 3-letnim siostrzeńcem. Twardo pomimo bólu Wymiękłam jak chciał żebym go przez pokrzywy przeniosła... pocałował mi plecy (uczymy go że jak się pocaluje to juz nei boli) tak ze 3 razy i pytał czy już nei boli... Przeniosłam go a potem padłam i tak leżałam do końca dnia... I on stwierdził potem że teraz to musi się do mnei przeprowadzić żeby dużo calować żeby calkiem przestało boleć.... I weźcie się nei bawcie z takim słodziakiem....

fajnie musiało to wyglądać :-D
...i serce od razu mięknie :tak:

Ha ha, to musiało być rozczulające :tak:

No nic kochane spadam przygotowywać się do pracy...jeszcze nie dzwonili ale pewnie zadzwonią więc muszę być przygotowana:)
Życzę wam miłego dnia!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry