• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINA- ja nie mam wentylatora bo rok temu oddalam mojej babci,zastanawiam sie ile ciagnie pradu taka klima:confused:

Krzysiulka, ja mam niewielki, stojący wentylatorek, chromowany...on ma zaledwie 55 wat mocy, więc tragedii chyba nie będzie przy płaceniu prądu....i tak wiele sie przeliczyliśmy z rachunkami, bo myśleliśmy, że jak się dom wybuduje to rachunki zminimalizuje.....jak bardzo byliśmy w błędzie...dziś wiem...więc nawet jak prąd nabije drastycznie to zaskoczki nie będzie...przyzwyczaiłam się...:zawstydzona/y:

Aga, i co się chwalisz! :-p:-D No ładne zdjęcie ładne... ;-)

reklama
EWELINKA- wentylatorek to wiem ile ciągnie bo mielismy,ale babcia slabo sie czuje w takie dni i dalismy Jej a mi chodzilo o taka klime co sie w domu zaklada:tak:mam tu sasiadow co maja to musze zapytac:tak:

AGNIESZKA- nono i fotka ladna i model niczego sobie;-):-D:-D

qrcze jak sie dzis nie moge ogarnąć- brzuch mnie boli i te upaly i dzieci bo Tom kopie pod fundamenty tarasu a ja zaraz do fryzjera i tak z doskoku jestem:tak:

agnieszka wystawiasz tak swojego M ,a nie boisz się ,że rzucą Ci się teraz na niego :-D
A foto fajne ,szczegóły uchwycone świetnie taki sam włochacz jak mój Tom :-D

EWELINKA- wentylatorek to wiem ile ciągnie bo mielismy,ale babcia slabo sie czuje w takie dni i dalismy Jej a mi chodzilo o taka klime co sie w domu zaklada:tak:mam tu sasiadow co maja to musze zapytac:tak:

qrcze jak sie dzis nie moge ogarnąć- brzuch mnie boli i te upaly i dzieci bo Tom kopie pod fundamenty tarasu a ja zaraz do fryzjera i tak z doskoku jestem:tak:

Aaaaaaaaaaaaaaa....no u nas sąsiady też mają, ale nawet nie pytam ile takie ustrojstwo kosztuje, bo chyba nie na moja kieszeń...:sorry2:
Oooo...nowa fryzurka się szykuje??? Pochwalisz sie w efekcie końcowym? :-)

W życiu za wami dziś nie nadąże....

Aga fajniutka foteczka:)

Ewcia bardzo dobre nastawienie masz! i super że już zaczelilscie staranka:))

A mnie boliiiiii i umieram w głupiej pracy bo jestem głupia i nie chce iśc do domu...
Coś mi się wczoraj zrobiło w plecy na wysokości lewej nerki... Chyba zapalenie mięśni jakichś... Bo nerka to chyba nieeee, bo boli tylko jak się ruszam... Ale jak zaboli to porządnie! I do tego glowa zaczyna i to porządnie. buuuuuuu:-(:-( A tu jeszcze prawie 5 godzin pracy..... Chyba jednak pójde do domu.,... tyle że musiałabym w samo południe jecheć 45 minut autobusami....
I weź tu takiej dogódź:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
AGNIESZKA- nono i fotka ladna i model niczego sobie;-):-D:-D
mama dzięki wielkie ;-)
współczuję @,trzymaj się!
agnieszka wystawiasz tak swojego M ,a nie boisz się ,że rzucą Ci się teraz na niego :-D
A foto fajne ,szczegóły uchwycone świetnie taki sam włochacz jak mój Tom :-D
heh kochana o To jestem akurat spokojna :tak:;-)
a co do włosów to Ja je kocham heh :tak: (przyzwyczaiłam się heh :-D)
Aga fajniutka foteczka:)
Monis witaj:)
Dziękuję ;-)
Współczuję bólu w plecach,mam nadzieję że szybko minie,zdrówka życzę!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry