• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewela- dokładnie :))

Marcepanek- to nie przez gorąco, a przez fasolkę :*

Marylka- no niestety :(( ale z tego co się orientuję, to już urlop miał od dawna załatwiony, nawet jeszcze w maju tak mówił... więc na pewno to była sprawka tej zołzy!!! Masakra jak chłopak w ciągu roku się zmienił...

Aga- fakt, najważniejsze!!! Dobrze, że Brat się zgodził :)), bo ostatnio mieliśmy kilka sprzeczek

Sorbuś- hejka

ewcia sprzeczki sprzeczkami ale jakby odmówił Ci w takiej chwili i w takim dniu to nie ładnie byłoby z jego strony...najważniejsze że się zgodził,będzie dobrze zobaczysz:))

Aga- na szczęście nie odmówił :))

Marylka- fajna ciotka i muszę się z Nią zgodzić:-D
Ja okna pomyłam w sobotę:-p

A czy widziałyście mój drugi suwaczek
:sorry2:

reklama
Cześć mama - szkoda że @ przylazła ale widocznie będziesz kwietniówką a i prezencik zrobisz małżykowi :tak:
moze jednak ci podesłać Clo z fluidkami ??
SORBUS- no w sumie jak kupilas Clo a Tobie juz sie nie przyda to moze i wyslij:sorry2:a chce Ci sie leciec na poczte??? kochana jestes:tak:
ja to już myślałam żeby zastosować technikę mojego pieska .... przykleić się do wykafelkowanej podłogi - kafelki zawsze trochę chłodniejsze... :-D ale chyba głupio bym wyglądała:-D w domu to jeszcze w domu...ale w pracy to chyba nie wypada :-D

mama
- kwiecień też super miesiąc :-D
FUTRZAKOWA- dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a kwiecien faktycznie tez jest si!!

EWCIA- piekny suwaczek odliczający dni do testowania!!!!bardzo sie ciesze,ze juz zaczeliście starania!!!bedzie dobrze-tylko prosze myśl pozytywnie:tak::-D

MARYLKA- no wyobrazam sobie mine Kamila,ale dacie rade co 2 dni to tylko w czasie plodnym pozniej znow mozecie szalec do woli i super,ze poplywalaś!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry