• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama no masz racje jak na nas seksoholików to dużo co drugi dzień choć mój marudzi no ale :) i ja wiem że będzie dobrze :) jak to mówią po mału a do celu :) a jak powiedziałam kamilowi że gin powiedział zeby w te dni co drugi dzień a tak to najlepiej nie -to mówie wam taką miał mine jakby śmierć zobaczył a ja do niego mówie ja wiem że to u nas nie realne a on mówie niech on mi to w oczy powie :):):):):):)
no a Tom będzie miał najpiękniejszy prezen urodzinowy pod słońcem :)

hej buniu :) ja też sobie pływałam na materacyku :) a co jak szaleć to szaleć :)

reklama
Ewelina- no troszeczkę odczuwalny...
Jeszcze dziś się wkur***** bo Krzyśka świadek nie dostał "niby" urlopu i nie przyleci:wściekła/y::wściekła/y: zapewne jego kobieta za tym stoi, daję sobie rękę uciąć:wściekła/y:

Ewelina- no troszeczkę odczuwalny...
Jeszcze dziś się wkur***** bo Krzyśka świadek nie dostał "niby" urlopu i nie przyleci:wściekła/y::wściekła/y: zapewne jego kobieta za tym stoi, daję sobie rękę uciąć:wściekła/y:

To szybciorem szukać świadka "awaryjnego". U nas było podobnie....najlepszy przyjaciel P miał byc świadkiem, ale złamał nogę i stwierdził, ze nie pokuśtyka przed ołtarz z nami :-D i wzięliśmy szybciorem brata P....trzeba brać takie okoliczności ...niestety...na pewno cosik wymyślicie i będzie gites :tak: a stres minie w momencie "TAK":tak:

Aga, sukienka rewelka! ;-)

Aga, Ewelina- tak na szczęście znaleźliśmy drugiego,
Krzysiek wziął mojego Brata :)) bo On ma tylko siostrę, a świadkową mam ja

Aga- kiecka super :))

Ewelina- W cywilnym chyba nie ma TAK:-p TAK będzie w przyszłym roku, w tym roku będzie ŚWIADOMA PRAW I OBOWIĄZKÓW...:-p:-p

Aga, Ewelina- tak na szczęście znaleźliśmy drugiego,
Krzysiek wziął mojego Brata :))

Aga- kiecka super :))

Ewelina- W cywilnym chyba nie ma TAK:-p TAK będzie w przyszłym roku, w tym roku będzie ŚWIADOMA PRAW I OBOWIĄZKÓW...:-p:-p

Kochana, jak zwał tak zwał, klamka i tak zapadnie :tak::-D:-D:-D zazdroszczę Ci...jeszcze raz chciałabym przeżyć TEN dzień....:tak:

Futrzakowa, ja sie nie złoszczę!:-D

jsorbek mam dwie piękne grube krechy :tak:
ewcia nie złość się bo złość piękności szkodzi. Zawsze to jednak dobrze ,że kogoś innego znaleźliście. Bo jak teraz taki nr wykręcił to może i lepiej przynajmniej wiesz na czym stoisz...

Nie wiem czy to przez to gorąco ,ale strasznie mi niedobrze ,a dziś to chyba nie wyjdziemy z domu prędzej niż wieczorem.
Aż nic się nie chce.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry