• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie i ja!!
melduje ,ze @ przyszla o czasie-czyli po 27 dniach i o 6 rano...
Tomek juz walczy na ogrodzie z tarasem,dzieci w piaskownicy a ja ogarniam dom,na 13 mam fryzjera.

sprobuje Was troche nadrobic...
buziaki i slonecznego ale nie dusznego dnia!!!:tak::-D

reklama
Witajcie. :) Ja tylko na chwilę zerkam, bo na 12:00 mam do pracy. Zapowiada się upalny dzień.

Bunia
, Ty jesteś Kobieto mega aktywna. :D Podziwiam Cię. :)

No to Mama05 - kwiecień NASZ, a co! :)

Maggy - trzymam kciuki za rozmowę z szefem.

Ostatnia edycja:
krakowianka dzięki ale dzisiaj akurat mamy gościa na obiedzie, więc muszę się wyrobić, a skoro jadę do miasta i nie wiem o której wrócę, to zostanie mi tylko wrzuć feta do sałatki, obrac ziemniaczki i ugotować makaron do rosołku a mięsko będzie pierś z kurczaka saute- czyli przyprawiona, usmażona bez panierki. taka jest soczysta.

wkurzyłam się z rana, bo okazało się że moje jedyne 2 kompoty z czereśni zgerowały. porażka. agrest sie trzyma, ale tych czereśni mi szkoda- byłoby fajnie do obiadu kompocik dać. a tak muszę kupić jakiś sok do obiadku. zła jestem. zawsze tak mam, że jak zaprawiam cos, to mi pójdą te słoiki z czym mam najmniej i na których mi najbardziej zależy. ja nie wiem co to za klątwa

MARCEPANEK- cześć i czolem ciężarówko-jak sie czujesz w te upaly??

KRAKOWIAKNA-NO BA!! teraz mam nadzieje,ze sie uda i bedziemy kwietniówki:tak::-Dtego Tobie i sobie i wszystkim niezafaslkowanym życze:tak::-):-)a Ty ktory masz dzien cyklu dzis??

Marcepanek - hej. :) A co tam u Ciebie? Bo widzę, że suwaczek dzielnie do przodu podąża.

Mama05 - 11 dc. Za 5 dni zaczynam przygodę z luteiną. ;) Jak będę na nią reagować równie "cudownie" jak na bromergon, to może być wesoło. ;)

Wyszłam na chwilę a wy już tyle...

Bunia no pracowitka jesteś;-) Kupisz sok i będzie ok:) Dobrze że z mężem lepiej:)

Mama - cześć. Szkoda że przylazła@... Ale tak jak piszesz - kwiecień też jest dobry:))

Marcepanek - to co pierwsze objawy ciązowe mówisz masz:) To dobrze:) No i trzymam kciuki za betę.

reklama
mama,krakowianka oj ciężko ciężko taka pogoda męczy ,a mnie do tego mdli a zjadłam już więc nie powinno.
Jak już pisałam wcześniej w piątek na betę się zbieram więc kciuki proszę trzymać.
Jednak wciąż boję się następnego poniedziałku grrrr @ straszy ,ale w jej kierunku zero objawów zawsze mnie brzuch boli tydzień przed więc mam nadzieję ,że fasolka się zadomowiła na dobre.
Zrobiłam też wczoraj test i kreski jak były są dwie ,ale że już raz najpierw były potem @się pojawiła dlatego wciąż się boje.
monia dzięki:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry