• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki dziewczynki:)
To było słodziutkie! Wogóle on ostatnio ma fazę straszna na nas a do mnei to wogóle tylko by się tulił! I my ostatnio często zostajemy z nim sami i tak czasem sobie pogadamy że mogłby byc nasz:)) I tak fajnie nam się wtedy robi:))

Aga to życzę żeby zadzwonili... To Ty byłas na rozmowie w innej pracy czy Serg??/ Bo mi się trochę pomyliło - przepraszam.
Bo tak ciągle piszesz że czekasz na telefon... strasznie męczące to musi być... Mam nadzieję że wkońcu będziesz mieć normalną pracę bez czekania na telefon...

reklama

Trzeba sie trochę od monitora odsunąć i widać... sądzicie ze to to??? boję się! popołudniu jadę do miasta i kupie jeszcze ze 2 testy innych firm, próbuje dodzwonić sie do gina... ręce mi się trzęsą i nie wiem czy taka bladziutka kreska może znaczyć ciążę? boje sie cieszyć, poczekam do popołudnia jak kolejne sikańce zrobię, ale i tak stale o tym myślę!!

Lovely taka kreseczka może oznaczać ciążę... Najlepiej jednak powtórz test z porannego moczu będzie wiarygodniejszy... A wogóle jak masz możliwośc i idź na betke - będzie najbardziej wiarygodna... A kiedy masz termin @ albo ile dni po jesteś...

Trzeba sie trochę od monitora odsunąć i widać... sądzicie ze to to??? boję się! popołudniu jadę do miasta i kupie jeszcze ze 2 testy innych firm, próbuje dodzwonić sie do gina... ręce mi się trzęsą i nie wiem czy taka bladziutka kreska może znaczyć ciążę? boje sie cieszyć, poczekam do popołudnia jak kolejne sikańce zrobię, ale i tak stale o tym myślę!!

lovely no mam nadzieje że to ciąża kochana tyle do nas nie zaglądaaś teraz wakacje to mam nadzieje że częściej do nasz zawitasz już niebawem mamuśko :)

No własnie nie wiem jak to ze mną jest, bo w zeszłym miesiącu nie miałam @, ale myślałam, że to normalne przez sesję itp (rok temu tak miałam i gin potwierdził że to stres na uczelni przyczynił się że @ nie ma) i czekałam normalnie na następną @ i własnie jakoś w tych dniach powinna być, ale ciężko dokładnie stwierdzić. Test zrobiłam rano z ciekawości, bo miałam kilka dni temu plamienie brązowe, więc pomyślałam, że czasami w ciąży są takie plamienia zamiast @ no i nie wiem co myśleć teraz :(

marylka - no zaczęły sie wakacje, a j jeszcze mniej czasu, bo obiecałam mamie przed wyjazdem nad morze posprzątać cała chatkę ;) a wyjazd juz w niedzielę ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lovely powiem tak dziewczyną tu nie wychodziły odrazu 2-gie kreski niektóre musiały na nie poczekać a teraz już sa po usg :) ale chyba faktycznie będzie najlepiej jak pójdziesz na bete będzie widać czy na pewno to ciąża i który miesiąc bo mi sie zdaje że ciąża tylko fasolka nieśmiała :)

Ojjj chciałabym! na razie staram sie nie emocjonować... od 15 przyjmuje mój gin to zadzwonię czy mnie przyjmie, a jak nie to moze do kogoś innego zadzwonię... zobaczymy :) no i oczywiście powtórzę tescik. boję sie cieszyć na razie...

rozumiem Cie boisz sie zapeszyć ja trzymam mocno kciukasy za Ciebie żeby to była ciąża :) a będziesz szła na ta bete ?? a jak tam sesja ?? kurcze chciała bym żeby jutrzejszy test był wyraźniejszy :):):):):) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam się ponownie:)
dziś zostanę z wami bo mam wolne niestety:-/ ale są i plusy bo mogę posiedzieć z wami,przygotuję farsz na zapiekanki i zrobię pyszny obiadek:)
Synek w przedszkolu więc mam troszkę wolnego:)

reklama
ewelinko - czarować proszę bardzo - z łuku strzelać niekoniecznie - Marcepanek jeszcze w tyłek tą strzałą dostanie :-D

mama - również witam :-D

marcepanku - kciuki zaciśnięte :-D

ewcia - dasz radę - tylko nie powiedz czasem "nieświadoma swoich..." albo "i nie dopuszczę go aż do śmierci" chociaż jest jeszcze setka innych ciekawych wpadek :-D Pomyśl że to tylko 15 min :-) Kościelny to od 30 do 60 min :-p A suwaczek super :tak:

agnieszka - fajna kiecka :tak: Podziwiam kobiety które noszą sukienki - ja nienawidzę :-p

marylka - ja też dzisiaj myłam okienka - wbrew zakazom :-p A staranka lepsze są bez przymusu :-) A na pewno przyjemniejsze :-)

Dziecię mi właśnie na rękach usnęło :-D
Dziewczynki - jestem przeszczęśliwa - mama mnie namówiła żebym dzisiaj zamówiła pomiary do naszego pokoju o tą zabudowę bo jutro już będzie miała dla mnie kasę do pożyczenia na nią więc zadzwoniłam i jutro pan przychodzi z pomiarami i umową a do połowy przyszłego tygodnia powinnam już mieć zamontowane wszystko :-D Tak więc Karola dostanie swoją sypialnię i bałaganiarnię a my swoje gniazdko :-D Już przeniosłyśmy 90% rzeczy z szafek żeby można je było jutro wynieść na pomiary a rano jadę z mamą do Reala na zakupy a potem pomoże M powynosić meble a na 13 przychodzi pan z wymiarami a M o 13 wychodzi do roboty więc znowu będę sama decydowała o wszystkim :-p Ostatnio jak zamówiłam pomiary to szafę miałam dwa dni później :-p Mam nadzieję ze i jutro mi facet walnie taki termin to byłabym w 7 niebie :-)

Spadam ją odłożyć :-p i poskładam jeszcze rzeczy przed jutrem a jutro od rana na nogach więc trzymajcie kciuki co bym gdzieś nie rypnęła :-p Najpierw zakupy, potem mebelki a na koniec wizyta u gina :-) A no i zapomniałam - nie wiem czy to sprawka młodziaka czy wina soku ale soczek się dzisiaj zwrócił samoistnie :dry: Ale to chyba coś z sokiem bo mi się nim odbija :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry