• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiecie co a ja czytam was na bieżąco w miarę możliwości ale jakoś nie mam weny do odpisywania :zawstydzona/y: te upały i samopoczucie mnie dołuja trochę - mam nadzieje ze niedługo odzyskam energie do zycia :zawstydzona/y:

Sorbuś, ta pogoda nikomu nie służy, ale trzeba jakoś wytrwać najgorsze....ponoć w przyszłym tygodniu ma być chłodniej, więc główka do góry, dołki zakopujemy i uśmiechamy się szerokim...szczerym uśmiechem ;-);-):-)

reklama
Dziewczyny to ślę troszkę chmurek i pierunów :-D
chmura.gif
3.gif
9.gif

lovely jak dla mnie to ciąża i już sama tak miałam.
Powtórz test za 3dni kreska powinna już być ciemniejsza.
Gratulacje!!!
A wy strona za stroną :-)
Agnieszka ja uwielbiam warzywa na patelni z przyprawą włoską mniaaaam :-D
Choć jak teraz cały dzień mnie mdli jakoś aż nie chce się jeść.

No boje sie strasznie zapeszyć. Na razie dziękuje za kciuki i czekam :)
sesja średnio - mam 2 poprawki we wrześniu, ale muszę dać rade :) jak sie okaże że jest fasolek, to będzie wiesza motywacja, ze jest dla kogo sie uczyć :D
Na razie powtórzę sikańca, jak wyjdzie znów pozytywny to się pokuszę o betę :)

Aaa zapomniałam dodać, że wizytę u gina mam na czwartek :)
super że z wizytą sie udalo tak szubko :) daj koniecznie jutro znać jak wygląda druga kreska :)

Aga super że masz wolne i wiesz co chcesz zrobić :)

Ewelina no dzień masz kobieto zaplanowany na maksa )

Sol my sie nigdy nie staraliśmy konkretnie o dziecko (dlatego tak często a powinniśmy rzadziej - kto to widziła mniej seksu zeby było dziecie) i zawsze z przyjemnością :)
fajnie że będziesz robić komandora ja jak na razie tylko o nim maże :) ale w końcu będe go miała :) kobieto a teraz masz odemnie ochrzan czemu ty robisz cokolwiek co jest dla Ciebie nie wskazane ?? przepraszam ale nie moge tego zrozumieć wiem że chcesz być niezalezna ale może czasem warto zbastować tylko sie nie obraź

hej dziewczyny!!!

wróciłam z miasta- umieram. masakra tam na dworze. 50 stopni jak nic.

jeszcze z tą kumpelką jechać, to już wogóle. wszędzie na nią czekałam. mogłam jechać sama- już dawno bym była w domu. no ale cóż- jak mi dupkę zawiozła, to co będę narzekać. zawsze to paliwo zaoszczędzone.

ja już obiad prawie mam. wszystko czeka na wstawienie i przygotowanie na 15:30- po obiadku jakiś deserek, kawka i będzie git. myślę, żeby za jakieś 15 minut wstawić ziemniaczki, bo jest ich więcej niż zwykle, więc muszę policzyć, że się będą dłużej gotować. ale będzie pycha obiadek

nie wiem jakim cudem wszystko już mam zrobione, ale ważne że jest- jakas magia normalnie.

mama mam nadzieję, że "obcy" fryzjer nie zrobi ci fryzury na mnicha tybetańskiego czekam na fotki.
monia zbieraj się do domu jak boli, co się będziesz męczyć. ja wiem, że trza być twardym a nie miętkim jak budyń, ale zdrowie najważniejsze
lovely ja tam widziałam kreseczkę jaśniutką. trzymam kciuki, żeby to był fasolek. i od razu gratuluję

sorbuś - nie tylko tobie dokucza - ja idę się zdrzemnąć póki Karola śpi :-)
marylko - spokojnie - pół godziny je myłam co by się nie zmęczyć :-D i to z trzema przerwami :-D Wiesz oficjalnie w ciąży się nie powinno myć okien bo podnosząc ręce napinasz mięśnie, ale jak po coś sięgasz na półkę robisz to samo a ja sobie wzięłam stołek żeby nie podnosić łapek :-D I spokojnie - maluszkowi na bank się nic nie stało :-) A że wolę-muszę być samodzielna - cóż - chłop mi okien nie pomyje, firanek nie powiesi więc co - w syfie żyć nie będę :-p

Smacznych snów jak któraś się dołącza do drzemki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja słyszałam że w Pl tak gorąco ma być do końca tygodnia a u mnie dziś i jutro ma padać deszcz a od środy na nowo mega gorąco...masakra...:-/

sorbuś wcale się nie dziwię że weny brak jak taki upał,mnie też się nic w takie ciepłe dni nie chce.
buniu miłego gotowania:)
Ewelina miłego sprzątania,wykorzystuj moc póki masz i dzięki za lody:)

Sol, Ewela dzięki za pocieszenie - pewnie macie rację - dobrze ze mam chociaż na co zwalić :-D ta niemoc i chęć wiecznego odpoczynku i leżenia na kanapie - odliczam dni do wakacji by się wreszcie wyspać :tak:

Aga - dzięki za chmurki :-D - no najchetniej bym siedziała w cieniu na leżaku :-p i zajadała lody co ewela wkleiła :sorry2:

bunia nawet nie strasz ja siedzę przy wentylatorze a zaraz na ten ukrop wychodzę :szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry