• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol agnieszka ja też mam taki sam <niebieski kolor> i póki co to Ala na nim staje do zlewu by rece myć bo jak chce ją posadzić na siku to nie wysiedzi nawet 15sekund a muzyczki sama sobie puszcza bo zdejmuje ten wkład i naciska te dwa przyciski i jej zagra... no to pobije sobie brawo i idzie dale, ale siku nie robi na nocnik... w sumie ma jeszcze czas bo ona nawet 18 miesiecy nie ma wiec jej nie przymuszam... nadejdzie jej czas to sie nauczy a tak na siłe to tylko sie zniecheci... ale nocnik polecam bo fajny :)
maran witaj:)
U mnie było dokładnie tak samo dopóki Alan nie nauczył się siedzieć na nocniczku to ściągał wkładkę,pojemniczek i naciskał te guziczki aby muzyczka grał i bił sobie sam brawa :-D

mama witaj:)
To teraz prosimy o foteczkę :tak:;-)

reklama
za parę minutek uciekam

ziemniaki się gotują, zupka grzeje, sałatkę z lodówki wyciągłam, żeby po zębach nie ciągła zimnem. lód już jest, to będzie do soku. talerze w salonie, podstawka pod garnek. więc cycuś glancuś bunia zrobiła obiadek dla gościa polecam sie na obiad

MARCEPANEK- no,no jaką masz milutką bużke:tak:;-)fajna fryzurka:tak:

BUNIA- masz racje masakra jesli chodzi o pogode-ja sobie tylek poparzylam jak wsiadalam do auta-mamy ciemną tapicerke:-p

mama :-D
agnieszka
dopiero 21lat mi się ciągnie ,a mam fajną datę urodzenia 31.01 ostatni dzień miesiąca ;-)
Każdy mi mówi ,że nie wyglądam na osobę która ma już dziecko ,a tym bardziej nie żebym urodziła:-D

Ostatnia edycja:
reklama
MARCEPAMEK- ja mialam 26 lat skonczone jak urodzilam Zuze:tak:a Ty 21 lat to szybko co nie znaczy ,ze żle-bardzo fajnie-ja gdybym wiedziala,ze pierwsza ciąże strace i pozniej tyyyyyyyyle bede sie starać to zaczela bym tez wcześniej!!!
to Ty masz tak jak nasza JOSEPHINE- Ona tez drobniutka,filigranowa i nie chcą wierzyć ,ze Polduś to Jej synek:-D;-)

a ja fotke wstawie wieczorkiem bo teraz Tomi zajety i nie bede Go odrywac od pracy a wieczorem jak juz dzieci padna wstawie;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry