• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej!
Jestem nowa/początkujaca i chciałam się przywitać :-) Chcemy się mężem starać o drugie dziecko, najlepiej dziewczynkę :-) za jakieś 2 mce.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

hej zapraszam do pisania ja sie staram o pierwsze dziecko już albo dopiero 3m-ce :)

Cześć Dziewczyny!!!
Umieram z gorąca:szok:
Sol, nocnik super:tak:
hejka :) nic mi nie mów cycki mi sie pocą o reszcie nie wspomne :)

Ja raz w życiu ścięłam włoski na jak dla mnie krótko prawie rok temu o tak to wyglądało
Zobacz załącznik 263893
zastanawiam się czy nie wrócić do tej opcji bo nawet podobała mi się.
Zobacz załącznik 263894To moje ulubione zdjęcie z Maciusiem w pokoju na ścianie mamy w wersji czarno białej :-)
ładne zdjątka ładnie wyglądasz :) i fryzurka też fajna ::):):):)

mama a Tom tyłeczek podmuchał ?? albo ucalował żeby nie bolało ?? :)

AGNIESZKA- gdyby u mnie padalo to tez bym sie cieszyla!!!:tak:

MARYLKA- nie ucalwal Tom bo to sie stalo ak wsiadalam pod salonem fryzjerskim...

ZIZI- hejka-ja tu tez padam i wlasnie ogladam na tvn meteo i maja byc do konca tyg po 35,36 stopni w cieniu!!!!

Ostatnia edycja:
agnieszka Maciuś ma 19miesięcy a 26.07.2010r skończy 20miechów.
Jak urodziłam młodego w 8miesiącu miałam 19lat a miał być miesiąc i parę dni przed moimi 20 urodzinami.
Oczywiście to najbardziej wyczekiwane dziecko często się z tego śmiejemy bo zanim pojawił się na świecie zdążył zwojować swoje.
Moja najlepsza decyzja w życiu i najważniejsza. Nie spodziewałam się tylko tego że będą komplikację i problemy wtedy w szpitalu mnie to przerosło. Byłam przerażona tym ,że z moim maleństwem jest bardzo źle ,ale wraz z Tomem to przetrwaliśmy.
Teraz wreszcie może się uda i Maciuś będzie miał rodzeństwo z prośbą o dziewczynkę więc działajcie i kciukasy :-D

My dzisiaj jeszcze idziemy wentylator kupić do pokoju, bo nie idzie wytrzymać. Okna jeszcze w pokoju mamy od południa:szok:
Nawet przy tych upałach to przeciągu nie ma, a ciała jak się lepią do siebie:-D, masakra:tak:

Marcepanek, dobrze ze jesteście we trójkę, zawsze jesteście dla siebie oparciem....

Ostatnia edycja:
zizi ja to bym od razu kupiła taką metrową dmuchawę bo jedyne miejsce w jakim da się siedzieć to łazienka ,ale bez jaj ile można :-D
agnieszka dziękuję i jeśli dzidzi przetrwa to za kilka tygodni się przekonamy.
U mnie szybko widać co i jak pamiętam ,że już w 14tyg znałam płeć ,a ruchy od 15tyg bo Maciuś rósł ,a brzuch nie.
Nawet zauważyłam dziś żyły na brzucholu ,że też wcześniej nie przyszło mi to do głowy.
Młody wciąż śpi to piękny widok i to jaki już jest wielki. Jak się urodził miał 2260kg i 46cm ,a teraz 85cm wzrostu i chłop jak ta lala :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry