• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki ja sie tylko melduje ze cla i zdrowa dotarlam z pracy;-)
Zjadlam a teraz sie biore za ogarniecie, jesli nie zasne po drodze to przyjde, a jak zasne to wroce kolo 20;-)
Tymczasem milego popoludnia Wam zycze
Buziole

reklama
jestem i ja

gość z obiadku zadowolony, my też. teraz sobie siedzę i wtranżalam nektarynki, które dziś kupiłam na mieście, a Grześ poszedł na standardową drzemkę poobiednią. ja nie umiem drzemać- co prawda gdybym się teraz położyła to bym spała jak zabita, ale gorzej by potem w nocy było. szybko nie zasypiam, a w dodatku małż tak chrapie, że przez ostatni tydzień chodziłam nerwowa bo ciągle niewyspana. jedynie wczoraj zasnęlam zanim zaczęły się te bulgoty z gardła mego lubego, ale to dlatego że pół dnia nad wodą byłam (a raczej w wodzie, bo wszyscy na materacach a ja za motorek robiłam, żeby każdego do słonka zapchać ;-) )

w domku już chłodniej, bo wentylator pracuje a mamy taki super, z 3 poziomami mocy, ale i tak jest zawsze na 1, bo tak mocno dmucha, że w całym pokoju się go czuje- na ostatnim poziomie, to powoli syberia

marcepanek faktycznie młodziutka jesteś. i drobniutka. ja to taka herc baba ale zawsze byłam duża, więc idzie przywyknąć. zazdroszczę ci. gdyby mi się udało wtedy, jak zaczęliśmy się starać, to też bym 21 miała i już bym tuliła dzidzię. no ale nie wszystko idzie po naszej myśli, niestety.

No to nadrobiłam :))

Monia- wzruszające było zachowanie Siostrzeńca :))

Lovely
- trzymam &&& za Dzidzię :*

Mama- to czekam na fotkę :*

Agnieszka.kk- przechlapane masz z tą pracą :((

Sol- o niedopuszczeniu słyszałam, ale o nieświadoma praw- nie :)) dobre
Jutro po ciężkim dniu na koniec ujrzysz Kropka :))

Kalamandyna-
witaj i rozgość się ;)

Marcepanek- śliczna z Ciebie Kobietka, a Synuś cuuuudowny!!! :))

A ja niedawno wróciłam ze sklepu gdzie odebrałam kieckę na ślub :))

Idę rozwiesić pranko, zaraz wracam

No i jestem, a tu cisza....

Ostatnia edycja:
Kurde dziewczyny przez tą moją różnicę czasową nie nadążam za Wami :-( Maggy u mnie nic nowego, czekam cierpliwie w czwartek zrobię test :-) Mam jakieś dziwne odczucia jakich wcześniej nie miałam ale mam też wrażenie że je sama sobie wmówiłam :p Ja dopiero wstałam jakieś śniadanko i lecę z teściową na zakupy :-) :rofl:

Witam :)

wrocilam wlasnie z pracy wiec sie melduje na posterunku.. pranie juz wlaczone i ide Was nadrabiac..

Czarna.. no to czekamy do czwartku :)

Marcepanek- faktycznie wygladasz na filigranowa kobietke :) a juz na pewno bym nie powiedziala, ze masz ponad 20 lat :) pieknie! i synus jaki slodki ;) ech..

Monia- swietny ten siostrzeniec Twoj.. mala slodzizna...

Agnieszka.kk- swietne fotki!!! wow! ja wlasnie poluje na dobry aparat... :) uwielbiam robic zdjecia :)

Mama- z niecierpliwoscia czekam na fotki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AAAAAAAA!!! zrobiłam 2 test, bo nie mogłam wytrzymać i znów 2 kreski :) 2 jaśniejsza, ale wyraźna dość :D
tylko umieram ze strachu, bo mam cały czas takie krwawe plamienia :( i brzuch boli jak na @ :(

AAAAAAAA!!! zrobiłam 2 test, bo nie mogłam wytrzymać i znów 2 kreski :) 2 jaśniejsza, ale wyraźna dość :D
tylko umieram ze strachu, bo mam cały czas takie krwawe plamienia :( i brzuch boli jak na @ :(

wow! no to pieknie :) to chyba juz mozna pogratulowac? :D z tymi plamieniami to nie jestem pewna, ale tu dziewczyny mowily, ze sie moga zdarzyc.. jednak chyba lepiej jak sie skontaktujesz z ginekologiem...

lovely Ja bym dzwoniła do innego gina i załatwiała wizytę na jutro rano albo wieczór koniecznie bo te plamienia są niepokojące.
Nie orientuję się czy do dobrze czy źle i dlatego na gwałt szukałabym gina.

lovely - no to gratki odemnie, nic nie wiedziałm, super ... kolejna zaciążona !!! A z tym krwawieniem, to nie wiem, do ginka pędz chyba jak najprędzej
Ja mam lekkiego dołka , szwagierka, której w ubiegłym roku mówiłam, ze robimy dzidzię, będzie rodzić lada moment, udało im sie zaraz po slubie, nie to co mi takiej beznadzieji ... W dodatku obnosi się ze swoją ciążą, tak, ze chyba bardziej, juz nie można .... ah, czemu k.....wa to zycie jest takie niesprawiedliwe ... Jeszcze to pieprzone plamienie i swedzenie, ocipieje w koncu, zamiast dziecka mam stan zapalny .... czy zawsze musi byc pod górkę ?!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry